Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1013 / 312 / 5
Zjadłem 4mg xanaxu i zapiłem 0.5l soku z grejpfruta. jak to zmienia (ten sok) działania alrazolamu?
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 3244 / 554 / 0
Ty no w robocie trzeba trzymać krótko z alpra. Trzymajcie fason bo jak szef wypierdoli z roboty to będzie dym tylko szedł.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1544 / 197 / 0
Ja lubie robić na alprazolamie ale dawkach do 1mg wtedy czas szybciej leci ,nikt się nie ma prawa skapnąć ze coś brałem tylko tak jest z alprą ze pamiętasz pierwszą paczke a pół roku później masz juz sterte pustych i dwie kolejne pełne
  • 1959 / 203 / 0
Z benzo jest ten problem. Człowiek czuje się trzeźwy, a ludzie obok widzą, że coś jest nie tak. Ile razy miałem sytuację, że zjadłem kilka klonów i na luzie sobie rozmawiam z kimś, a ten ktoś mówi, że jestem czymś porobiony.
Take DXM and Be Happy
  • 1544 / 197 / 0
no jak sie zje ' kilka ' tabsów to tak jest ale jak pisałem , na dawkach przyziemnych wręcz terapeutycznych raczej nikt się nie skapnie , u mnie objawia się to lepszą gadanką , uspokojeniem i spokojem w głowie
  • 867 / 253 / 0
Taa, miałam taką sytuację na rozmowie kwalifikacyjnej:

Rekruterka: jak radzi sobie Pani ze stresem?
Ja będąc pod wpływem 1mg alpry: zajebiście :)

I mówią mi potem, że jestem taką otwartą, rozmowną osobą, pewną siebie %-D
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 208 / 60 / 0
25 maja 2021Demis pisze:
Z benzo jest ten problem. Człowiek czuje się trzeźwy, a ludzie obok widzą, że coś jest nie tak. Ile razy miałem sytuację, że zjadłem kilka klonów i na luzie sobie rozmawiam z kimś, a ten ktoś mówi, że jestem czymś porobiony.
Głównie z klonem tak jest
  • 2057 / 341 / 0
Odnoszę wrażenie, że alprazolam zapodany tradycyjnie metodą p.o., wchodzi dłużej (pełnię efektów odczuwam po dokładnie 1 godzinie- zmierzone stoperem), natomiast trzyma mocniej (i oczywiście dłużej- podjęzykowo szybciej i krócej). Alprę na 100% medycznie można podawać pod język i takie coś praktykują np w szpitalach, jednak akurat przeglądałem ulotkę klonazepamu i tam jako jedyna metoda podania wymieniona jest po. Choć klona też odczuwam szybciej pod językiem bo już po 20 minutach podczas gdy po co najmniej 1.5h do pełnej palety efektów.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 1070 / 137 / 0
Ja mam wrażenie, że pierwsze działanie już po 15 min, a pełne działanie po ok. 30 min.
  • 3244 / 554 / 0
Ja po 15 min już czuję wjazd. Dziwne że wyliczyles godzinę az ale skupie się i może rzeczywiście działanie się zwiększa tylko ma się już na to po prostu lekko wywalone :)

Nigdy się co prawda nad jedną rzeczą nie zastanawiałem bo jak miałem alpre to leciałem zwiększając dawki aż się skończy paka albo druga paka i potem CT.
Wie ktoś jak szybko rośnie tolerancja na ten lek w sensie jak długo mogę zażywać 2mg trzymając się regularnej pory zanim przestane ja wogole czuć?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Zablokowany
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.