Mam wadę wzroku i noszę okulary oko lewe -2.75 prawe -3
Po zapaleniu mam uczucie wsysania w ścianę przez to że wzrok odpierdala mi taką akcje że robi mi sie dziwny fov jak w grach i czuję się jakbym założył bardzo mocne soczewki plusowe. Idealnie widzę oprawki okularów jak nigdy i bardzo słabo widzę na odległość a jak spadną mi włosy na oczy to w sumie mogę je policzyć bez najmniejszego problemu. Jak zapaliłem pierwszy raz to wpadłem troche w paranoje bo nie wiedziałem co sie dzieje. Nikt z moich znajomych tak nie ma i weed jest na 100% dobry.
Jak zdejme okulary to dosłownie nie wiem co się dzieje na niczym nie mogę się skupić bo cały wzrok mi się wtedy trzęsie(?)
Zamierzam spróbować kropel do oczu może to w czymś pomoże..
ma ktoś jakieś pomysły o co może chodzić? :huh:
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
to może to być wada zarówno oka (wtedy będziesz miał rozszerzone źrenice )
jak i mózgu.
Jeśli to drugie przerwa w paleniu parę dni aktywności i drugie podejście
jak się powtórzy stop z paleniem.
trzeba uważać bo jak ganja zaczyna mieszać w baniaku to trzeba zastopować
nie wszyscy są kompatybilni ze wszystkimi narkotykami, a jeśli zaczyna cię coś "psuć" to lepiej to zostawić zanim przyjdą panowie w bieli ;)
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.