Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 506 / 110 / 0
21 maja 2021IamYourFather pisze:
Ok, nieważne %-D
Na nareszcie :extasy:
Ciekawi mnie połączenie dzisiejszych środków z 300 mg pregabaliny bo baklo to bardzo (30) klon też (2) i trochę też alpra (2) rozluźniają mięśnie. Trzeba uważać na razy, ja mam np. problemy z więzadłem krzyżowym.
Na właśnie, ja mam po P o wiele więcej kontuzji na treningach (sporty walki, także trudno to kontrolować do końca). Także to jest minusik dla tego typu substancji
  • 3454 / 1110 / 0
@nicki, nerkami? Dializami się kończy ostre przedawkowanie, a co?
Poza tym Ty i @breyger:

Pregabalina – 'Guide To' - Przewodnik & FAQ 2.2

Po coś to powstało, czy nie? W przygotowaniu FAQ 3.2 po redakcji pewnego gostka, pisarza i mój dodatek jak najskuteczniej odstawiać na bazie artykułów z NBCI. Akurat polska psychiatria jest fchooy zacofana.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 311 / 53 / 0
Ściana tekstu, ludzie za leniwi tyle czytać , są już przyzwyczajeni do szybkiego otrzymywania prostych informacji , odpowiedzi na swoje zapytania.

Ja sobie dozuje ten FAQ po trochu czytam podpunkty które aktualnie mnie interesują i dotyczą, np sprawa toksyczności wydaje się jasno przedstawiona, z reszta sam dziś odczułem jak to wjeżdża dziwnie na serducho przy 675mg, jak brałem ja w styczniu i w trzy dni dojechałem cofając do 2g na dóbe takich efektów nie było.

Pregaba jednak nadaje się do ćpania w przeciwieństwie do Fenibutu.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 3 / 0
Wg FAQ prega działa tylko przez 3-6h.m.
Czyli jeśli bym chciał przyjmować na gad to jedna dawka na noc , w dzień nie będzie działać ? Dobrze rozumiem ?
  • 3454 / 1110 / 0
Buk Pregabba Tako rzecze, że mianowicie ona: PRE - szybko się wyłącza. Masz tam w FAQ 2.2 podane dawkowania z dokładnością tak bardziej mniej niż więcej w uogólnionych zaburzeniach lękowych.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 167 / 72 / 0
Mam trochę pytań i wątpliwości dotyczących ostatnich wypowiedzi.
O ile nefrotoksyczność jest pewnie dowiedziona, o tyle ten opis wydaje mi się, że akurat o tym nie świadczy, chyba, że źle zrozumiałam autora:
Co do pytania- tak, dlatego właśnie o to nie pytałem. Ponieważ 100 x w wątku było wspominane, że na nery to siada ostro. Wystarczy odrobina obserwacji reakcji swojego ciała- po dużych dawkach pregabaliny sikam z włączonym kranem średnio chyba 10-15 minut o ile w ogóle się nie wkurwię i wracam z WC nieodlany, wkurzony :cojest:
Bo jeśli kwestia jest taka, że chce Ci się szczać czyli masz już mocz w pęcherzu, to nery go wyprodukowały i nie świadczy to o ich słabej pracy. A Ty nie możesz się odlać, bo może (?) jest wpływ na zwieracz cewki moczowej. Też tak czasami miałam, nie po pregabie, ale po alkoholu, że miałam pełny pęcherz, ale męczyłam się w kiblu 15 minut, żeby się go pozbyć %-D Browary odpadały xD Chyba, że źle Cię zrozumiałam i Ty nie czujesz pełnego pęcherza, tylko próbujesz na siłę szczać. Wiem, że dziwnie brzmi ten wywód, ale inaczej nie umiem tego przedstawić. No bo jeśli nery źle pracują, to nie filtrują i mocz, a raczej to, co powinno stać się moczem, razem z toksynami zostaje w organizmie, a my mało sikamy.

I druga sprawa - kardiotoksyczność. Czy jeśli bierzemy beta-bloker, np. propranolol i efekty arytmii czy tachykardii są zniwelowane przez niego, to dalej pregaba jest toksyczna czy nie? Czy skutki tej toksyczności i tak występują, pomimo braku objawów?

Absolutnie nie chcę się z nikim kłócić, po prostu pytam, bo jestem ciekawa i mam różne wątpliwości i rozkminy :cojest: :patrzy:
"To nie była żadna dzikość serca, jadę stopem, bo nie mam na helikopter, bo nie wynaleziono, kurwa, teleportacji,
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
  • 311 / 53 / 0
Ja wczoraj po przedawkowaniu pregaby sikałem raz na kilka długich godzin, mimo, że piłem mnóstwo płynów. Woda poszła w napichniecie twarzy, nie wiem czy to świadczy o słabości nerek, czy raczej o wpływie na trzustkę/insulinę.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 192 / 0
@misspill

Jak odniesiesz się do tycia po Pregabalinie? Jak i po innych Gabaenergikach. Ja na przykład zaliczyłem bardzo długi ciąg na GBL'u i bebzon urósł mi strasznie. Mimo, że przeważnie jadłem tyle samo co wcześniej

Na ten przykład, @Stteetart twierdzi, że przyczyną jest tylko nadwyżka kaloryczna. Pomimo, że dużo osób reportuje np. wzrost prolaktyny, w tym także po gieblu. Mi samemu cycki urosły, oczywiście przyczyną jest nadmiar tłuszczu, chociaż momentami się obawiam, czy nie dorobiłem się ginekomastii %-D

Dodatkowo, jak długo trwa Pregabalina podana donosowo? Ile czasu wchodzi?

W ogóle pisze się Gabaenergiki, czy Gabanergiki? xD
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 577 / 177 / 0
@LiquidStranger

Gabaergiki.

GABA+ergiczny. Końcówka -ergiczny oznacza tutaj "coś co oddziałuje, działa na"
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 311 / 53 / 0
Ludzie najczęściej piszą gabanergiczny
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.