Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
19 maja 2021leste pisze: Zastanawiam się nad szybkością wchłaniania amfetaminy u mnie - większość użytkowników twierdz, że po wciągnięciu kreski zaczyna być odczuwalne działanie po około 15-20 minutach, u mnie przynajmniej po 40 minutach, a po połknięciu grudki (nie robię nawet bombek) po przynajmniej 3-4h , za to działanie czuć wyraźnie nawet po 9-10h - mam jakies opóźnienia w odbieraniu bodźców czy co? Do tego połknięta chyba bardziej działa na noradrenalinę, albo nie wiem o co chodzi, ale zamiast takiego przyjemnego pobudzenia to jest to takie bardzo "stresowe" pobudzenie, z negatywnymi myślami i silnym uciskiem w dołku (chyba każdy wie o co chodzi, tak jakby ściśnięty żołądek ale to nie żołądek) i raczej nie jest to zjazd bo pojawia się właśnie po około 4 godzinach
2. Idź do lekarza
Pozdro.
4. Prawdopodobnie to coś z barkiem lub kręgosłupem
5. Przestaje bolec jak napierdalasz bo organizm jest zalany dopomina, adrenalina, noadrenalina co powoduje zmiany w odczuwaniu niektórych rodzai bólu
amfeta.com
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.