17 maja 2021JaTy1234 pisze: Ja juz trzeci tydzien bez kody da sie zyc to nie opium czy morfa.
A miewalem miesieczne ciagi z przerwami po kilka dni po 4 5 paczek oczywiscie z wyrobiona tolerka. Nie polecam 12 lat kodzenia nic ciekawego w zyciu mi nie przynioslo.
twój post sprzed kilku miesiecy
Są wyjątki, jestem nim ja (8 lat tylko i wyłącznie kodeina, nic poza tym). Ale to są wyjątki powtarzam, jakieś 2%.
kolejny farmazon zanim zacznicie pisac moze wyuczcie się na blachę historii, co bierzecie, ile itd.
polowa postow forum i fejsbukowych zgonow to fantazje
Poczekaj, może 8 lat z tych 12 to była tylko koda bez niczego innego, pozostałe 4 było może, sam nie wiem, z browarami
Nie ma czym się chwalić. Tak samo jak te wszystkie emo posty z tabsami alpry %D %D %D
18 maja 2021adverse pisze: Czy ktoś myśli, że kilkoma linijkami tekstu przy nieznajomych lub bardziej znajomych sobie nie wiem - ego podwyższy?
17 maja 2021JaTy1234 pisze: Ja juz trzeci tydzien bez kody da sie zyc to nie opium czy morfa.
A miewalem miesieczne ciagi z przerwami po kilka dni po 4 5 paczek oczywiscie z wyrobiona tolerka. Nie polecam 12 lat kodzenia nic ciekawego w zyciu mi nie przynioslo.
ja po prostu nie umiem zyc bez opioidow i tyle, nie porownuj jednego umysło do drugiego bo to bez sensu
--------------------------------------------
@JaTy1234
co z tego ze bierzesz kode 12 lat?
bez sensu jak dla mnie bo ktos moze brac kodeine kilika razy w roku od 12 lat i to samo powiedziec, jaki dlugi ciąg? jakie dawki?
Scalono posty użytkownika. - {owerfull}
Z czego w tej jednej co tak mi nie chca sprzedawać już, nawet nie wiedziałem że mają 16stki bo zawsze 10tab. bralem i się nie pucowali że mają 16.
Ale hit, gościu sprzedał na luzie i się śmieje ze juz nie zamawiają, nawet ostatnio tylko syrop dostałem. No ale mówi że nie zamawiają, że nie jestem sam i że lista narkomanów na tymm osiedlu jest długa (większość osób co mi kupują thjoko)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.