02 sierpnia 2020Qac pisze:Znacznie większe sedacja w porównaniu do Majki?02 sierpnia 2020NicNieBralem2000 pisze: Ja wciągałem raz ten proszek z kumplem i powiem Wam, że jest kosmos.
Ogólnie:
NaOH, HCL, Jod krystalicznay, Fosfor czerwony, benzyna ekstrakcyjna - dostępne w każdym sklepie z chemią przemyslową typu warchem od ręki.
Sądzę że warto spróbować dla samego spróbowania szczególnie że odczynniki jak i wymagany sprzęt kosztują grosze.
03 sierpnia 2020NicNieBralem2000 pisze:Tak, dosyć spora sedacja, ale te swędzenie.. Do krwi nie do wytrzymania nawet po podaniu Aviomarinu. Strasznie swędzi. Do tego na drugi dzień z rana zarzuciłem sobie jedną tabletkę bupry pod język i znowu sniff tego proszku. Kosmos.02 sierpnia 2020Qac pisze:Znacznie większe sedacja w porównaniu do Majki?02 sierpnia 2020NicNieBralem2000 pisze: Ja wciągałem raz ten proszek z kumplem i powiem Wam, że jest kosmos.
Ogólnie:
NaOH, HCL, Jod krystalicznay, Fosfor czerwony, benzyna ekstrakcyjna - dostępne w każdym sklepie z chemią przemyslową typu warchem od ręki.
Sądzę że warto spróbować dla samego spróbowania szczególnie że odczynniki jak i wymagany sprzęt kosztują grosze.
EDIT: @NicNieBralem2000 Swędziało mówisz ??? Kosmos mówisz ?? :D Kurva niedługo będziemy mieli na forum pierwszego Krokodyla. Telefonu nie opital przypadkiem i nam swoje zdjęcia powysyłaj jak już się zaczniesz "przeobrażać" jesteśmy niezmiernie ciekawi.
tutaj jest opisana synteza. Dla ciekawych!!
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.