Dwa motylki białe na raz, rok 2005
Rozjebalo mnie tak że myślalem że tancze zawieszony bokiem w powietrzu hehe
A ilościowo to kiedyś na Sylwka 11 szt ale wrzuane jedna po drugiej co godzinę około
Rano wygladalem jak zombie. Aż mi fioletowe wargi i paznokcie się zrobiły. Totalne przecpanie
A wleciało jeszcze 1g fety i w.chuj zioła
O alko nie wspominając.
Rok 2008
Tak średnio bym powiedział.
11 maja 2021romannawspolnej pisze: ~400g kryształu przez 6 godzin
Dokładnie, autokorekta zrobiła ze mnie rekordzistę Guinessa
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.