Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Większość osób bierze pregabaline bo daje niezłą bombę taka jest prawda, i pregabalina niczego nie leczy to też prawda, działa doraźnie kiedy się ją stosuje bo zaprzestaniu, zostają problemy z koncentracją zapamiętywaniem i nic poza tym, wiem co mówię ponieważ stosuję od 2 lat i jak na razie odstawiłem ja w pizdu.
Ktoś pisał by wysypać zawartość kapsułki i pod język i poczekać aż wejdzie do krwiobiegu, ktoś coś doradzi, bo łykana w kapsułce nie klepie mnie wcale
Jak chcemy żeby było mocniej to najlepiej ciąć dawki i jechać przez jakiś czas na mniejszych, tolerancja powinna opaść i po powrocie do większych znów powinno być ok.
09 maja 2021Demis pisze: @Migomat, Ten temat nie jest pooświęcony tylko ćpaniu pregabaliny. Ale również o jej innych właściwościach, w tym leczniczych.
@Marcin1111, to już zależy na jakiej dawce czujesz się dobrze/lepiej. 75mg jednorazowo to dość niska dawka, chociaż na początek się sprawdza. Pogadaj z lekarzem, jeśli czujesz,że to za mała dawka. Ogólnie od 75mg się zaczyna, a potem stopniowo zwiększa. Dlaczego zależy Ci na jednorazowej dawce?
10 maja 2021Politoksymann pisze: Najlepiej brać na pusty żołądek, ja wiem po sobie że na pusty żołądek leki działają lepiej
PS. Po co powstał guide, skoro zadajecie ciągle te same pytania?
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
10 maja 2021Politoksymann pisze: ja wiem po sobie że na pusty żołądek leki działają lepiej
Sprawdziłem ją również w warunkach ekstremalnego stresu antycypacyjnego - przed ważnym wyjściem . Dawka jakieś 450 bez wyrobionej tolerancji na wyższe dawki. I nie dała rady, a skutki uboczne przeważały nad leczniczymi. Rację więc ma amerykański regulator - do leczenia lęku uogólnionego (czyli napięcia wewnętrznego) tak, ale na fobię społeczną czy lęk napadowy NIE.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.