Nie wiem czy to przed kodeine którą brałem około 17.15.
Przed kodeiną godzine wziąłem 75mg, zajebałem tylko 315mg kodeiny - efekt taki sobie.
Jakoś o 20.30 wziąłem 3 kapsułki, wsypałem do szklanki z troche wody, wymieszałem, wypiłem no i tak czekam. Jest 22.20 i nic wielkiego się nie dzieje, prócz znoszenia lęku i takiego "świeższego umysłu". Generalnie czuję się tak jak kiedyś normalnie, zanim dragsy i życie mi psychike sponiewierały
-Jest szansa że się to jeszcze załaduję jak już dwie godziny zaraz będzie?
-Taki strzał 225mg bardzo wpłynie na tolerke? Czy zrobić dzień lub dwa przerwy?
Tolerka = 0/75mg.
Edit- koniec końców, nie wiem co poszło nie tak. Jakiś wjazd chwilę czułem lekki, i po 30-45minutach już czuję się normalnie.
Moze kiedyś jeszcze spróbuję - myślę ze dość szybko XD
Raz wziąłem max popołudniu 75mg i wieczorem 225mg (300mg/d), i kolejne dni spowrotem raz/dwa razy dziennie 75mg (150mg/d)
Nie znam się do końca na pregabie i jej tolerce. I czy jest możliwość wrócenia na dawki terapeutyczne 75mg/d?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.