Nie wiem czy to przed kodeine którą brałem około 17.15.
Przed kodeiną godzine wziąłem 75mg, zajebałem tylko 315mg kodeiny - efekt taki sobie.
Jakoś o 20.30 wziąłem 3 kapsułki, wsypałem do szklanki z troche wody, wymieszałem, wypiłem no i tak czekam. Jest 22.20 i nic wielkiego się nie dzieje, prócz znoszenia lęku i takiego "świeższego umysłu". Generalnie czuję się tak jak kiedyś normalnie, zanim dragsy i życie mi psychike sponiewierały
-Jest szansa że się to jeszcze załaduję jak już dwie godziny zaraz będzie?
-Taki strzał 225mg bardzo wpłynie na tolerke? Czy zrobić dzień lub dwa przerwy?
Tolerka = 0/75mg.
Edit- koniec końców, nie wiem co poszło nie tak. Jakiś wjazd chwilę czułem lekki, i po 30-45minutach już czuję się normalnie.
Moze kiedyś jeszcze spróbuję - myślę ze dość szybko XD
Raz wziąłem max popołudniu 75mg i wieczorem 225mg (300mg/d), i kolejne dni spowrotem raz/dwa razy dziennie 75mg (150mg/d)
Nie znam się do końca na pregabie i jej tolerce. I czy jest możliwość wrócenia na dawki terapeutyczne 75mg/d?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.