Poza tym szczerze Ci powiem że jak naprawdę masz problem i jasne podstawy to brania czegoś no nie wiem np DHC bo np masz silny ból na który wszyscy Ci piszą tramal a Ty go źle tolerujesz wolałbyś DHC ale za chiny przez brak wiedzy nikt Ci nie chce go przypisać - opisz wtedy to tutaj, powiedz jakie masz podstawki i są duże szanse że jakiś użytkownik Ci pomoże albo jak w moim przypadku sam lekarz sie do Ciebie zgłosi oferując Ci pomoc.
@nawachajka Czyli co masz lekarza który jesli np mimo pokazania recek i papierów odmówi wypisania Oksykodonu to odda pieniądze ??
27 kwietnia 2021krzychv pisze: Nie podawajcie na lewo i prawo lekarzy którzy wypisują leki bez problemów
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Druga sprawa to jak chce dajmy na to benzo to wystarczą recepty i IKP w pdf? I czy jak mam tam alpre to zamiast niej mogę wziąć klony czy lorki?
I jak z pregabaliną oraz prometazyną, da się to wziąć w pakiecie z innymi lekami?
ed: dostałem wszystko bez problemu w ciągu 1h. 1 op klonazepam 2mg i na wszelki pregabalina 150 duża paka.
02 maja 2021Kazuy4 pisze: Dziś moja przychodnia nie działa, przekierowano mnie do innej jednostki. Mam się spodziewać telefonu od (obcego) lekarza w ciągu 1.5godz. Potrzebuję benzodiazepiny najlepiej klonazepam myślicie, że skoro nie widzi karty choroby to może wypisać? Wystarczy, że w sytuacjach ogromnego stresu to czasami dostaje od swojego dr i tyle? Czy klona to ciężko raczej. 1 op 2mg
ed: dostałem wszystko bez problemu w ciągu 1h. 1 op klonazepam 2mg i na wszelki pregabalina 150 duża paka.
28 kwietnia 2021Arabella841 pisze:Imo posty z prośbami o takie namiary powinny być w tym wątku zabronione; co najmniej usuwane albo i karane warnami.27 kwietnia 2021krzychv pisze: Nie podawajcie na lewo i prawo lekarzy którzy wypisują leki bez problemów
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.