albo rozpuść thioco w odrobince coca coli, z 50ml
@lol dobrze radzi. Wrzuć do kieliszka, zalej kolą, poczekaj aż się rozpuści, zamieszaj i walnij jak ciepłą wódę, tj wprost do gardła, aby zmniejszyć jak najbardziej styczność z kubkami smakowymi. Przepij to jeszcze kolą, umyj zęby i ciesz się fazą. Kola dodatkowo niweluje odruchy wymiotne.
Polecam tę metodę, sam ją stosuję.
30 kwietnia 2021lol pisze: jedz normalnie neoazarinę w całości
albo rozpuść thioco w odrobince coca coli, z 50ml
a thiocodin owszem moze powodowac bol brzucha, ale to moze ci przejsc. mnie tez mocno bolal, a po kilku razach calkiem przeszlo.
Mam jeszcze dwie paczki neo w zanadrzu wiec na nastepny raz dokupie dwie i sproboje z bombkami.No ale moze kolejny polece z tym thio.Jednak kusi swiadomosc 100%-wego komfortu przyjęcia a zoładek napewno przygotowac sie jakos da na to.
Powód: usunięto zbędny cytat
Kiedy co wrzucić i w jakim odstępie czasu, czy na raz ładować to i to?
Edit: i jaką dawke wziąć do dawki kodeiny, 75mg styknie? - W sumie pytanie czy chce sobie odrazu robić tolerke na Pregabe, bo to dopiero mój 3 dzień z nią.
Zarzuciłem po około 1.5-2h 75 pregi.
w ogóle na drugi raz muszę reckę na inny lek z kodą wziąć, bo jest chyba coś tańszego niż Ultracod, Talvosilen najtaniej chyba wychodzi, ktoś może wie?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.