o działanie po takiej ilości olci się nie przejmuj, wręcz przeciwnie, czuje ze to może być twoja impreza życia
25 lutego 2021Rokison pisze: Ja od lutego lecę na 10 olci rano i 10 wieczorem i jest coraz lepiej. Co dziwnego ominął mnie efekt tycia i nadmiernej senności. No jak wezmę 20mg wieczorem to potrafię spać nawet 12 godzin a po 10mg wstaje wyspany po 8h, szybka mocna kawa i gotowy. Dobry neuros na moje spaczenia. To moja pierwsza kuracja. Wspomnę że od lutego czysty od jarania i picia jestem.
Olanzapine trzeba odstawiać stopniowo, jak dokładnie? Przez ile czasu. Czy dzięki Kwetiapinie będzie ją łatwiej odstawiać?
Żeby móc zasnąć dali mi pregę i lorafen, a na następny dzień zwiększyli dawkę olki do 20mg po czym więcej nie miałem takich przebojów. Już w domu ze względu na maniakalne myśli zszedłem do dawki 12,5mg i czuję się mocno zmulony. Na zmniejszonej dawce śpię dłużej i mocniej.
07 lipca 2021rednopacjent pisze: Przez parę lat leczyłem się Olanzapiną. 5mg a czasami przez parę misięcy 2.5mg. Teraz wracam do Kwetiapiny 100mg.
Olanzapine trzeba odstawiać stopniowo, jak dokładnie? Przez ile czasu. Czy dzięki Kwetiapinie będzie ją łatwiej odstawiać?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.