Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9372 / 1823 / 2
Spoko.
To teraz oceń subiektywnie jakie zmiany wywołał ten mix.
Nie da rady?
Ojoj.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 600 / 107 / 0
Ja zawsze po zabawie z b-k mam zestaw do spania: Nebivol, Prestarium jakieś benzo i mirtazapina. Od dłuższego czasu działa niezawodnie. Nebivol z tego co wiem to chyba najbardziej selektywny ze wszystkich beta blokerów co czyni go dobrym w tym wypadku. Dodam też ze nigdy nie dorzucałem go podczas maratnu, tylko na koniec, do spania itp
:tabletki:
  • 229 / 12 / 0
Nie Ketony a co z używkami co działają stymulujacą.
Wezmy propranolol. Co w sytuacji gdy ostro przedawkujemy zwykła Kawe, pomoże czy zaszkodzi?

Myślę czy Propranolol pomógłby mi przy kavie kavie. Na początku picia mam mocno podwyższone ciśnienie w okolicach 150 a czasami pewnie i moze wiecej, tętno okolicach 115, a i wazokonstrykcje wyczuwam wyrazną, chyba pzrez nia sie tak zle czuje. Pozniej już jest miło i bardziej chillowo.
Ale czy w tej sytuacji jakbym wziął Propranolol bardziej bym sobie nie zaszkodził?
  • 2199 / 366 / 0
Brałem różne ketony, również fetę i inne stimy z B-B, jednorazowo i w ciągach, nie zaobserwowałem niczego niepokojącego.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 304 / 19 / 0
Mam lek trittace i mam kilka pytan do niego.
Zaczne od tego ze piszczy mi w glowie (lekarze nie wiedza czemu) moja teoria: zwiekszone cisnienie srodczaszkowe spowodowane braniem glikosterydow
Cana noc do rana furalem i mam teraz jakies schizy zwiazane z serduchem.
Mam taki lek jak trittace 10 mg, warro zarzucic taka jedna tabletke zeby uspokoila troche to serducho ltore tak z wlasnwgo odczucia bije troche szybciej. Cisnienie niestety zmierzyc nie moge bo nie mam baterii ... Lecz z cisnieniem nigdy problemow nie mialem
Ostatni nos byl dzis chyba kolo 10
Czy obnizone cisnienie sprawi ze pisk w glowie sie zmniejszy? Czy bezpiecznie jest brac taki lek bedac jeszcze pod wplywen?
Ponad to mam 3 piwa ktore prawdopodobnie spozyje
  • 1876 / 193 / 0
17 marca 2015sortis pisze:
Fajnie, że ktoś tu poleca captopril bez mierzenia wcześniej ciśnienia. I w dodatku ma status kometentnego. Czekamy aż kogoś zabijesz. Może od razu przy szuraniu niech wcześniej jeszcze pukną furosemid i.v, ciekawe co ich pierwsze zabije, hipowolemia czy hipotensja
/cut/, pewnie tego już nigdy nie przeczytasz ale /cut/ za takie gadanie. Wziąłem Captopril a potem czytam takie głupoty i się człowiek nakręca tylko niepotrzebnie

Walenie fety, ból w klatce piersiowej, pisk w uszach, pulsowanie głowy, więc coś na zbicie ciśnienia chociaż zarzuciłem. Jak widać, żyję. Niestety nie mam swojego Prestilolu, w domu jest tylko Propranolol. Zarzuciłbym chociaż się trochę cykam, a pewnie by pomógł po prostu dojść do siebie

Od siebie powiem, że prewencyjnie stosowałem na podkład wcześniej wspomniany Prestilol i Amlodypine. Nie narzekałem na żadne dolegliwości układu krążenia. Niestety już mi się skończyły ;_;
 ! Ostrzeżenie słowne!
Nie używamy obraźliwych słów i nie wyzywamy nikogo. Jedyny temat, w którym można to robić to Tasiemiec.
Następnym razem warn do licznika. /909
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 2 / / 0
Hej, jest tu ktoś jeszcze? Mamy 2024 i może są nowsze badania na temat? Ja mam kłopot osobliwy, bo nie wysokie ciśnienie po atomach mi dokucza a puls rzędu 140. Czy jest jakiś bb działający głównie na tętno i jest w miarę bezpieczny ze atomami wszelakimi?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.