Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1042 / 150 / 0
Objawy niewielkiej satysfakcji z działania amfetaminy mogą być pochodną, co najmniej kilku powodów. Moim zdaniem jednak współczesna jakość amfetaminy ogólnodostępnej jest nieporównywalna do tej z lat 90., którą miałem okazję testować wielokrotnie, może i więcej niż 50 razy. Druga sprawa polega na indywidualnym odbiorze działania substancji przy tym przebyte lub obecne schorzenia są istotne w tym przypadku.
Mianowicie jeśli faktycznie masz ADHD, to względnie czysta amfetamina powinna działać na zasadzie tranquilizatora czyli uspokajająco, motywująco w sposób subtelny, adekwatny do osobowości. Kolejny aspekt "niedziałania" amfetaminy jest związany ze zbyt dużymi oczekiwaniami w stosunku do zażywanej substancji choć w Twoim przypadku nie ma mowy o uzależnieniu lub bardzo wysokiej tolerancji. Jednak na działanie wielu substancji psychoaktywnych w tym stymulantów wpływa również sposób leczenia, tzn. czy nie przyjmujesz leków, które ewentualnie mogą znosić działanie amfetaminy (leczenie antydepresantami lub innymi psychotropami może mieć znaczenie).
  • 3 / / 0
U mnie sniff w małych dawkach zamula, chce się spać, a w dużych jest dosłownie chwilę rusha i ponownie zmuła.
Oral natomiast działa tak jak powinno w małych i dużych dawkach wg. potrzeby, także preferuję takie podanie.
Próbowałem w różnych czasach, od różnych V u których ludzie zawsze chwalili i zawsze mam to samo także podejrzewam, że jakaś cecha indywidualna
  • 5 / / 0
06 kwietnia 2019Krysztalowiec pisze:
23 grudnia 2018haraczemoi pisze:
Witam!
Wczoraj po całym dniu speedowania postanowiłem pójść spać ... dzis znowu postanowilem wziasc amfetamine jednak nie odczuwam po niej dziś kompletnie żadnego działania
Napisałeś że przeżyłes caly dzien porobiony więc naturalną rzeczą jest że pozbyłeś sie większość zapasu neuroprzekazniów.. A nie ważne ile byś wzioł chocby 3g to wtedy nic nie da.
Nie wiem czy sie smiac czy plakac :D pare lat temu jak lecialem to nawet po kilku dniowym maratonie dalej klepalo choc paranoje byly okrutne, a tu sie okazuje ze nie powinno :DD
ODPOWIEDZ
Newsy
Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.