Jeśli nie były tak oryginalnie, to może faktycznie lepiej zamrozić?
Ale po co w ogóle wyciskałeś? :p Dla efektu estetyczno-artystycznego? :p
18 kwietnia 2021szufladziarz pisze: Zamrażam, żeby o nich nie myśleć, nie trzeba mrozić. Nie wyciskałem, bo były w słoiczkach, po prostu zamiast trzymać 10 słoiczków da się wcisnąć w 2.
18 kwietnia 2021niewiemczyistnieje pisze: ale wg lekinfo tabl medazepamu ma 10mg, no i w sumie ciekawsze to niż alpra?
Dobra tamte wysypywanie tabletek było bez sensu. Ale z głupich rzeczy jakie robi się po benzo i tak uważam że lepiej było wysypać tabletki niż okraść osiedlową żabkę.
Ale wyrobiła mi się kosmiczna tolerancja na Alprazolam tj. Biorę między 20 mg a 30 mg. czyli cała paczkę. Alprazolam zażywam ok. 1 raz w miesiacu.
Czy ktos tez musial brac takie kosmiczne dawki ?
Ja brałem afobam, chyba w zbyt dużych dawkach <był okres, że byłem harkorowcem :P>, było to kilkanaście sztuków tabletek ;), i ... cały czas byłem nazbyt senny. A jak zasnąłem, spałem 16 godzin. Po tym doświadczeniu przerwałem fazę eksperymentów nad Afobamem, ale być może kiedyś do tego wrócę.
18 kwietnia 2021szufladziarz pisze: Alpra jest świetna, szkoda, że magia mija tak szybko. Medazepam to o wiele ciekawsza cząsteczka.
te bydlaki ze zdjęcia mają po 1mg każdy i idą do zamrażarki.
1.jpg
z resztą benzo robię to samo, od teraz tylko 3tbl medazepamu 1x w tygodniu, zobaczymy czy się sprawdziNie powinno być wyrzutu histaminy po benzodiazepinach, czy nie pomyliłeś się z opioidami? Tak, benzo w pewnym sensie pomoże na wyrzut histaminy, jak weźmiesz odpowiednio dużo to nie będzie ci się chciało drapać15 kwietnia 2021PsychedelicLegend pisze: A jak wygląda kwestia wyrzutu histaminy po zażyciu Alpry ? Bromazepan był polecany na uporczywe pokrzywki na tle psychicznym, a jak wygląda sprawa z tą grupą preparatów ?![]()
Czy u Ciebie również jest tak, że struktura tabletki powoduje błyskawiczne rozpuszczanie się? W zasadzie, w ciągu pół sekundy trzeba popijać, bo inaczej rozpuszcza się na języku.
Alprox nie reaguje tak szybko na wilgoć/ślinę i dłużej jest w postaci półtwardej, zdążymy go popić, a do tych szaro-fioletowych tabsów od konkurencji, trzeba mieć w jednej ręce alprę, a w drugiej jednocześnie szklankę z wodą.
Uważam też, że produkt Aurovitas wchłania się szybciej, niż ten od Orion-u, co może być pomocne, gdy pacjentowi zależy na czasie, bo ma "do czynienia" z sytuacją napadową.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.