https://gabinet.gov.pl/pdf/instrukcja
Martwię się bo benzo się kończą
13 kwietnia 2021Politoksymann pisze: Witam mam do was ważne pytanie, mam zaświadczenie lekarskie ale niestety z 2018 z 2020 nie wziąłem ale wszystko jest mam tam napisane że przyjmuje klony, lorka i alprę i są podane dawki czyli 3 rodzaje benzo myślicie że ktoś jakiś psychiatra mi da to co mam na zaświadczeniu lekarskim że to przyjmuje?
Martwię się bo benzo się kończą![]()
Lekarz może jednak wziąć pod uwagę nieaktualne zaświadczenie, ale nie musi
Bo zależy mi żeby dał to co ma dać, aha jeszcze jedno pytanko wypisy ze szpitala też załączyć że dostawałem benzo?
14 kwietnia 2021Politoksymann pisze: Dzięki za odpowiedź, ja się kieruję twarzami lepiej wziąść absolwenta młodego lekarza miłego i ciotę z ryja czy jakiegoś staruszka?![]()
Bo zależy mi żeby dał to co ma dać, aha jeszcze jedno pytanko wypisy ze szpitala też załączyć że dostawałem benzo?![]()
Dzięki za radę wypisy też, zatem załącze
lucifer_sam
A tu cię muszę zdziwić bo kobieta po 30, 2 razy pod rząd dała mi 10 opakowań benzo oczywiście już 3 raz z niej nie skorzystam
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.