https://gabinet.gov.pl/pdf/instrukcja
Martwię się bo benzo się kończą
13 kwietnia 2021Politoksymann pisze: Witam mam do was ważne pytanie, mam zaświadczenie lekarskie ale niestety z 2018 z 2020 nie wziąłem ale wszystko jest mam tam napisane że przyjmuje klony, lorka i alprę i są podane dawki czyli 3 rodzaje benzo myślicie że ktoś jakiś psychiatra mi da to co mam na zaświadczeniu lekarskim że to przyjmuje?
Martwię się bo benzo się kończą![]()
Lekarz może jednak wziąć pod uwagę nieaktualne zaświadczenie, ale nie musi
Bo zależy mi żeby dał to co ma dać, aha jeszcze jedno pytanko wypisy ze szpitala też załączyć że dostawałem benzo?
14 kwietnia 2021Politoksymann pisze: Dzięki za odpowiedź, ja się kieruję twarzami lepiej wziąść absolwenta młodego lekarza miłego i ciotę z ryja czy jakiegoś staruszka?![]()
Bo zależy mi żeby dał to co ma dać, aha jeszcze jedno pytanko wypisy ze szpitala też załączyć że dostawałem benzo?![]()
Dzięki za radę wypisy też, zatem załącze
lucifer_sam
A tu cię muszę zdziwić bo kobieta po 30, 2 razy pod rząd dała mi 10 opakowań benzo oczywiście już 3 raz z niej nie skorzystam
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.