Bo ja zauważyłem, że jak byłem niewyspany to piłem wodę z cytryną i jakoś lepiej przetrwałem dzień i teraz postanowiłem pić codziennie nadczo wode z cytryną i się lepiej czuje.
No i skoro już tu jestem, czy ma sens jednoczesna suplementacja noopeptu z fasoracetamem?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
W sumie nie potrzebuje tak dużego stima jak daje efka (chyba, że na siłownie jak otworzą - lub domową siłownię). Mam bardziej problem z koncentracja. Wyniki badań ok (ale to patrzę z morfologii jaką mi robili przy przyjęciu do pracy).
Póki co, czas jest wdrażania się, widzę że w tej pracy nie ma tak skurwiałej rywalizacji jak w poprzedniej ale to mogą być pozory. Dlatego zastanawiam się jak ugryźć tą koncentrację. Zaprzestałem kawy, przerzuciłem się na yerbę, pozostałbym przy mikro-metkatynonie, ale jest trochę jebania się z tą syntezą i czasem nawet z takich małych dawek są zjazdy, ale po spożyciu mam od razu klarowność umysłu. Myślę też nad powrotem do piracetamu.
Nie wiem jak to ugryźć. Zależy mi by nie być skoczkiem rok pracy tu, dwa tam, rok gdzie indziej i w końcu się osiedlić w jednej pracy na jakiś czas, zwłaszcza się wydaje fajna.
Tylko skupienie. Jebane skupienie, a rano mam takiego brainfoga, że to cud że się nie rozjebałem autem jadąc o 6 rano
Fajnie, jakbyście coś doradzili, co zmienić, może co z czymś połączyć, odjąć?
13 marca 2021pol90 pisze: Mam takie pytanie czy woda z cytryną rano nadczo, może dawać jakieś korzyści u osób z depresją lub cukrzycą np. lepszy nastrój więcej energii itp. ?
Bo ja zauważyłem, że jak byłem niewyspany to piłem wodę z cytryną i jakoś lepiej przetrwałem dzień i teraz postanowiłem pić codziennie nadczo wode z cytryną i się lepiej czuje.
Nigdy nie spieraj się z ignorantami.
Ależ Mistrzu! Nie mogę się z Tobą zgodzić!
Masz rację!!
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.