Byłbyś tak miły i się podzielił?
To jest dobry sprawdzony sklep, aczkolwiek nie wiem jak tam z ceną.
Chemman, probowałeś tego desoxy ?
W ten dzień musiałem sie zmuszać do jedzenia ale chyba dzienki temu następnego dnia nia było żadnego zjazdu jak po scierwie tylko byłem zmęczony przez brak snu. Niewiem czy jeszcze raz wezme to dla zabawy bo takie efekty mnie nie kręcą zabardzo, nielubie być aż tak długo nietrzeżwy. Może skorzystam z tego jak bym miał iść na jakiś maraton imprezowy, miał cały dzień pracy albo miał jechać samochodem kilka ładnych godzin.
Już nie jestem takim fanem stymulantów jak kiedyś ale jeżeli ktoś jest to mu sie napewno spodoba, tylko trzeba uważac z dawkowaniem bo przy 10mg mogą już występować nieprzyjemne efekty uboczne.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.