Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 356 / 71 / 0
alkohol rzucilam w cholere, kiedys pilam, teraz na sama mysl o tym alkoholowym upierdoleniu sie wzdrygam.
  • 5801 / 1197 / 43
Papierosy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 75 / 8 / 0
alkohol, benzo i zolpidemy, opio, ketony i im podobne. prawie ze wszystkiego. ^.^ i w sumie wcale mi tego nie brakuje.
  • 43 / 1 / 0
W sumie to kilka miesięcy na liczniku wybiło już, odkąd zacząłem pochłaniać rzeczywistość na surowo. Rozważam powrót do opio, bo jednak kurwa pustka w sercu pozostała, ale alko i stimów/sajko nie chcę już ruszać.
  • 3 / 1 / 0
Kiedyś brałam dopalacze... Aż cieżko mi w to teraz uwierzyć, lol
  • 494 / 134 / 0
DXM, próbowałem bodaj trzykrotnie, dwa razy bolał mnie brzuch, za trzecim uznałem że posłucham sobie chwilę muzyki. Co dla mnie wydawało się chwilą, kilkoma piosenkami, okazało się dwiema godzinami. (podczas których, rzecz jasna, bolał mnie brzuch)

zolpidem i w ogóle Z-drugs - zbyt wiele już razy "grzecznie kładłem się spać" tylko po to, by obudzić się 18 godzin później ubrany w miks szlafroku z garniturem w miejscach takich jak kabina prysznicowa, stół w kuchni czy wnętrze łóżka.

Rezygnuję z wszelkich opio oprócz oxy, ale do niego mam dostęp raz na 3-6 miesięcy i dobrze mi z tym.

Psychodeliki. Zazdroszczę ludziom, na których mają one pozytywny wpływ, ale ja źle wspominam takie próby i nie mam ochoty na więcej.

marihuana - nigdy nie rozumiałem zachwytu i popularności. Wszelkie syntetyczne odmiany to samo.

Wszelkie mefedrony, ketony, metkaty, amfetaminy, nigdy mnie do tego nie ciągnęło, ze stymulantów to tylko MPH i MDMA, choć to ostatnie ograniczam bardzo mocno a i też nie jest przecież typowym stimem.
PW - pamiętaj o privnote.com
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai

w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
  • 1042 / 150 / 0
03 kwietnia 2021Endzi pisze:
Kiedyś brałam dopalacze... Aż cieżko mi w to teraz uwierzyć, lol
Ja również i również :).
  • 2814 / 365 / 0
Ja odstawiłem opio już jakoś miesiąc temu i nie ciągnie mnie do tego wcale opio odstawiłem bo uporalem sie z problemem który sprawiał ogromny ból ogromne głębokie rany klatki piersiowej które mam od ponad 3,5roku na szczęście trafilem na środek po którym zaczęły sie świetnie goić , do tego benzo alpre brałem doraźnie na noc ale teraz to juz naprawdę mega rzadko..
  • 515 / 110 / 7
DXM amfetamina pseudoefedryna i inne lizergamidy niż LSD (oczywiście też delirianty ale o tych gownach to nawet nie wspominam to były tylko jednorazowe próby)
  • 999 / 84 / 0
Jak odpuściłem benzydaminę, jej efekt mnie nie jara. Nie biorę już z-drugs, bo to ruletka, co się stanie później. Nie używam więcej syntetycznych kannabinoidów, bo dorobiłem się przez to epizodu psychiatrycznego. Kolejność chronologiczna. Inne ćpanie jak narazie obecne, ale chociaż staram się nie tracić głowy przy tym.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.