Prawdopodobnie też jak pdpytasz lekarza to mozesz miec zaburzenia adaptacyjne ale to tylko gdybanie
A lewomepromazyne trzymasz w sloiczku czy tak jak by nalezalo do smieci? XD
I interesuje mnie jeszcze czy wpływa jakoś na libido/erekcje?
A czemu lewomepromazyna do śmieci ?
27 marca 2021techniczny pisze: Bralem i nadal biore kwete na dd m.in.
Prawdopodobnie też jak pdpytasz lekarza to mozesz miec zaburzenia adaptacyjne ale to tylko gdybanie
A lewomepromazyne trzymasz w sloiczku czy tak jak by nalezalo do smieci? XD
A melatonina mnie samego usypiala i osoby bedace ze mna wtedy tez
I nie walilismy byle kofeiny tylko paste po ktorej byl problem nie raz nawet na drugi dzień juz bez walenia po nocce
27 marca 2021Wzn724 pisze:
A czemu lewomepromazyna do śmieci ?
Dostałem ja konkretnie na problemy ze snem. Faktycznie następnego dnia od rana jest ciężko a sen w moim przypadku nie jest po niej jakis wybitny. Wymienię ją dziś u magika na kwetiapine właśnie z myślą o śnie, stabilizacji nastroju i działaniu na dd.
Mam nadzieję, że po niej nie ma takiego ciężkiego następnego dnia jak po lewometrazynie.
Z tego co piszecie to fajny lek. Mam nadzieję, że zadziała na mnie bo od kilku miesięcy stosuje różne specyfiki i z żadnym efektem.
No jedynie xanax zadziałał jak trzeba.
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.