2x w tygodniu jest ok .Ale jak przypadł ci do gustu ,szybko zmienia sie w ciąg .Pilnuj najmniejszych możliwych dawek np 15do 25mg .Nie przekraczaj 75/100max mg .Jak wpadniesz w ciąg ,pamiętaj żeby schodzić stopniowo ,powoli redukując !
25 marca 2021q110 pisze: Na co dostaliscie baklofen? Nie wiem co wpisac lekarzowi online
@starysteve no napady nieświadomości z relacji policji i sąsiadów krzyczałem jakbym był "opętany" i to się zgadza dopiero co odzyskuje głos roxjebalem dzwi waliłem w ściany z pięści gadałem z jakimiś ludźmi np kątem oka widziałem jak stoi obok mnie ratownik medyczny chowałem się w łazience mówiąc że nie wyjdę jak nie pójdziesz do tego to dziwne uczucie że biorę udział w jakimś teatrze gdy przybywała policja byłem w szoku że takie rzeczy mówią o tym krzyku miałem też telefon na głośnomówiący więc dziewczyna potwierdziła mówiła że ciągle powtarzałem "nie rób mi nic idź stąd obiecałaś że on już nie przyjdzie itd"
Gadam gadam i nagle budzę się i jak gdyby nic jestem "normalny " by po chwili było to samo robiłem sobie kanapki kawę straciłem poczucie czasu policja była dwa razy w przeciągu dwóch godzin a ja myślałem że minęła doba drugim razem była karetka wziąłem prometazyny trochę i zasnąłem
Czy po trzech dniach ciągu na 50mg teraz 25mg zadziała jakoś czy trzeba odczekać ileś dni?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.