4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5801 / 1193 / 43
18 lipca 2019Nikoosola pisze:
Ogólnie jestem nowy ale robienie HCl metkata mam za sobą, sniff wchodzi po około 10 minutach.
wjazd jest dość silny, czuć lekki rozpie**** na bani i stymulację silniejsza od tej fetowej
przyjęta dawka to 100mg
proszek był lekko wilgotny lecz wszedł gładko
i ten spływ ah :nos:
No brawo.
Czyli zrobiłeś normalnym sposobem i odparowałeś, tak >?
Mogłeś jeszcze podsuszyć. Ile wyszło całości ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1929 / 443 / 4
09 sierpnia 2019hyber123 pisze:
ja miałem, ethcat to był mój pierwszy rc-ek. Ale nie jestem w stanie porównać,bo nigdy nie brałem metkata w proszku
efedron w prochu na wejściu przypomina bardzo 3MMC...( rusza podobne obszary ) ale... jego dalsze działanie jest zupełnie inne.

Jednemu się to spodoba, drugiemu nie.

Ja wolę 3MMC
DXM
  • 107 / 2 / 0
to jaki profil dzialnia ma metkat hcl nosem? generalnei wszystkie ketony poruszaja te same obszary tylkow roznym stoniu i proporcjach..to oczywiste...patrzac na roznice miedzy etylowymi a metylowymi chocby fenidatami...domyslec sie mozna, ze to troche odwrotnosc etkata...czyli duzo dopaminy i mniej noradrenaliny..ciekawe tylko jak szybko schodzi substancja w calosci i po jakims czasie mozna spac
  • 107 / 2 / 0
26 marca 2021wiktororban01 pisze:
to jaki profil dzialnia ma metkat hcl nosem? generalnei wszystkie ketony poruszaja te same obszary tylkow roznym stoniu i proporcjach..to oczywiste...patrzac na roznice miedzy etylowymi a metylowymi chocby fenidatami...domyslec sie mozna, ze to troche odwrotnosc etkata...czyli duzo dopaminy i mniej noradrenaliny...moze nawet jaka nuta sero tam jest wyczuwalna ale raczej nie sadze..ciekawe tylko jak szybko schodzi substancja w calosci i po jakims czasie mozna spac
  • 2 / / 0
Siema zrobiłem metakatynon i wysuszyłem wyszło mi około 1,7 g ale zapomniałem przefiltrować i jest cały ciemnobrązowy czy można taki wciągać?
  • 610 / 133 / 0
"zapomniałem przefiltrować" xd weź ty się dziecko nie dotykaj dragów bo kiedyś zapłaczesz. Nie radziłbym wciągania takiego produktu
  • 107 / 2 / 0
Opisze ktos pocobienstwa i roznice szczegolowo, szczegolnie sniffem do innych ketonow np 3mmc?
  • 3590 / 583 / 1
Po chuj? Kot jest do picia w szklance z "Pepsi- Colą" (krypto lol)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.