Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Przejzalem juz mnostwo tego typu pytac w ineternecie ale nie moge znalezc tego co chce. Wiec pytam jak miec fajnego tripa :nuts: ale zeby nie bylo po mnie widac i zeby nie bylo skutkow ubocznych na zdrowiu??
  • 1864 / 703 / 0
Nie ma czegoś takiego. Zamknąć i śmietnik.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 35 / 7 / 0
Idź sobie do lasu na jagody, całkiem ciekawy trip i nic Ci po tym nie będzie.
  • 222 / 20 / 0
Forum o substancjach psychoaktywnych, opisy działania setek różnych dragów, a typ zakłada temat z pytaniem jak mieć fajnego tripa. Japierdole.exe
When I go into the ground,
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
  • 1195 / 223 / 32
Fajny trip? W góry na spacer; do lasu na rower czy nad jezioro na rower wodny. Trip zdrowy i nic po tobie nie widać. Nie dziękuj. Wiem, że sam byś na to nie wpadł %-D
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 8103 / 914 / 0
Pograj sobie ze znajomymi w PES'a, wypij browar i zapal lolka i będziesz miał ''fajnego tripa''.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 153 / 16 / 0
Japierdole.exe %-D
Ja to bym polecil DXMa zamist ziola, mi np. ziolo w ogole nie podchodzi.
Uwaga! Użytkownik SzukamPracy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 177 / 26 / 0
kolega przyniusl do szkoly pare ziaren bielunia
U mnie to bardziej chronicznie
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
  • 1195 / 223 / 32
O, bieluń! To jest doskonały pomysł na dobrego tripa %-D
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 0 / / 0
Zawsze są skutki uboczne, jeśli źle zrównoważysz swojego tripa.
Jak wygląda profesjonalny sklep z produkatmi dla mężczyzn? Sprawdź https://www.aptekakamagra.pl/ gdzie znajdziesz tylko najlepsze dostępne produkty.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.