Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 139 / 17 / 7
Z takich niedocenianych naturalnych adaptogenów to bym wymienił
- Cordyceps
- Cytryniec chiński
Efekty porównywalne do żeń-szenia, sprawdzają się świetnie w miksach.
The fact is, we have lost more knowledge than we ever had.
  • 2972 / 1615 / 35
Lion mane solo lub z ephedra.
Lion mane z cordycepsem też fajne
Tylko,że lion mane / soplowka jezowata / lwia grzywa działa 4 do 6 godzin.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1066 / 158 / 0
ja od siebie mogę polecić Kłącze Leuzei
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 2972 / 1615 / 35
Połącz tą roślinę z lion mane i ephedra!
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 46 / 28 / 0
Różowy lotos, temperatura waporyzacji 100-140st.C
  • 14 / 1 / 0
Ja w ciężkich okresach najczesciej:
damiana + Rozeniec Gorzki + cordyceps chiński

A z rana :
Korzeń Maca + Guarana + 2 łyżki kakao wymieszane z ciepła woda lub mlekiem wypić z mułem. Energia i poprawa samopoczucia na prawie cały dzień, polecam bardzo
  • 2972 / 1615 / 35
26 kwietnia 2019NegatywneWibracje pisze:
no dobra, a ktoś łączył dziurawiec z kurkumą (+ pieprz), czy muszę jak zazwyczaj być w awangardzie głupoty i sam to sprawdzić? %-D

a to i tak nieprędko, bo z serty nie widzi mi się schodzić.
Dziurawiec nalewka z kurkuma i pieprzem rewelacja zwłaszcza jak kurkuma liposomalna.
  • 1 / / 0
03 lutego 2020cichy0230 pisze:
Ja w ciężkich okresach najczesciej:
damiana + Rozeniec Gorzki + cordyceps chiński

A z rana :
Korzeń Maca + Guarana + 2 łyżki kakao wymieszane z ciepła woda lub mlekiem wypić z mułem. Energia i poprawa samopoczucia na prawie cały dzień, polecam bardzo
Ile gram guarany? Guarana jest spoko, ale ciężko się ją pije z uwagi na ten smak :/
  • 963 / 17 / 0
Jakie zioła byście polecili na zaburzenia depresyjne lekowe
  • 1741 / 567 / 0
Thermo Speed z Auchana, 60zł za 120 kapsułek. 120mg kofeiny, EGCG, synefryna i piperyna. Do tego dorzucam ekstrakt z męczennicy z MO, do tego dieta bogata w tryptofan. Wychodzi naprawdę tanio, zamknie się w 2zł/dzień, a efekt naprawdę dobry. Chroniczna depresja po miesiącu suplementacji Thermo Speed i diety z tryptofanem prawie przeszła, a odkąd dorzucam ekstrakt z passiflory to jest jeszcze lepiej. Ponadto mniej wpierdalam, trochę zdrowiej no i dzięki męczennicy lepiej śpię. Polecam bardzo mocno. Jedyny problem, że chyba piperynka nie pasuje do wymogów tematu.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.