Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1500 / 92 / 2
amfetamina to piękna pasja, która jest kultywowana po przez wciąganie kreski.Społeczeństwo tego nie rozumie, bo woli być przymulona nie zdobywając jak kosmonauta nowych galaktyk.Zalegalizować amfetamine i benzodiazepiny oraz zdelegalizować wódę.
action movie:gun:
  • 2951 / 637 / 0
21 marca 2021xsinmain pisze:
będąc trzeźwy, doilem wtedy redbule
Czyli nie byłeś trzeźwy.

@up ma rację.
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 347 / 75 / 0
Oj tak. Społeczeństwo uwaza amfetaminę za zwykly narkotyk ale to cos innego? Ona ma przeciez taki potencjał to co innego niż zwykly zapierdalacz bani jak mefedron
  • 151 / 8 / 0
21 marca 2021stuk pisze:
oraz zdelegalizować wódę.
Nawet tak nie mów, może nie widzisz potencjału w etanolu?
  • 8103 / 914 / 0
@Aldrej
Jaki to potencjał alkoholu ? Ani to na rozmowę kwalifikacyjna bo jebie z gęby.Do pracy fizycznej się nie nadaje [ Nie widzę np układać towar po alko ], do psychicznej też [ Lekarz ? Nauczyciel ? na fazie po alko - pożegnamy się z praca tak samo jak ją zaczęliśmy ]

Chyba jedynie potencjał alkoholu to na imprezach, żeby zluzować napięcie.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 151 / 8 / 0
Do pracy fizycznej nie, każdy powie że po piwie się pić nie chcę. Do każdej pracy, czy na budowę, czy do zbierania truskawek. A szczególnie do pracy gdzie trzeba myśleć... Ja sam o sobie mogę powiedzieć, że jako elektryk na trzeźwo nie wymyślił bym tego co po 8 piwach :wink: także no, myśl co piszesz.
  • 1500 / 92 / 2
@Up
Byłem na siłowni i zapierdalałem na magazynie po temacie.Powiem tak 6 h jazdy na maxa, tylko potem trzeba mieć świadamość, że nawet dociąganie pomaga i leżysz nie przytomny zakurwiony.Jeśli chodzi o wspomaganie w sporcie siłą wzrasta nawet tak o 25 procent i można jechać każdy wysiłek na początku do nawet zerwanie przyczepów na mięśniach.Amefetamina rządzi, a raczej materia jaką człowieka wypełnia w jego pustych fragmentach ludzkiej duszy. :nos:
Ostatnio zmieniony 07 października 2023 przez deadmau5, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto zbędny cytat
  • 2951 / 637 / 0
23 marca 2021stuk pisze:
Powiem tak 6 h jazdy na maxa, tylko potem trzeba mieć świadamość, że nawet dociąganie pomaga i leżysz nie przytomny zakurwiony.Jeśli chodzi o wspomaganie w sporcie siłą wzrasta nawet tak o 25 procent i można jechać każdy wysiłek na początku do nawet zerwanie przyczepów na mięśniach.Amefetamina rządzi
Nic tylko sie pod tym podpisac!!
Kilka miesiecy temu jak zaczynalem trenowac, myslalem ze nic z tego nie bedzie. DZisiaj jak sie nawciagam czyli prawie ciagle potrafie stac nago przed lustrem, podziwiając to, co udało mi się wypracować. Tylko chyba cześciowo przez włada nabawiłem się bulimii..
Moj dawny przyjaciel, użytkownik Adderallu przez kilkanascie lat, anorektyk za to. Byc moze juz nie zyje, pokój jego prochom.
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 1500 / 92 / 2
@pawoleh666 Ironia przy amfetaminie to jak śmierć dająca życie.Dobro trzeba dawkować, dać odpocząć.
  • 2392 / 663 / 0
mam pytanie do ludzi którzy walą to w ciągach. Jak radzicie sobie ze snem ?? Musicie zaprzestać w końcu brania i odespać to wszystko czy mozna się nauczyć spać mimo trwania ciągu ?

EDIT: Plus czym się różni Adderall od dobrej - wysoko jakościowej ( pachnącej jak feta mocno w sensie prawdziwej ) - fety?
Ostatnio zmieniony 23 marca 2021 przez WujekMorda, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.