12 marca 2021ykb pisze: Żyć bez bólu kości.
Nie jedzcie 2g paracetamolu (chociaż jest to względnie bezpieczna dawka) to czuć zatrucie przez 2-3 dni
Wiadomo że tabletki jedzone na pusty żołądek, na czczo.
A w ogóle to się zgrywam i do opio nie zachęcam
Eh te 37.5mg tramadolu bez paracetamolu było by lepszym wyjściem :E
Ciekawe czy jakiś geniusz w farmacji na to nie wpadł...
Może chciałbym mieć jeszcze większy wpływ na moje otoczenie, ale do tego chyba musiałbym zostać miliarderem (bo w sumie miliony już mam).
Najlepiej to wyjebać wszystkich i mieć własną planetę, tylko dla mnie.
Każda z części ma swoją wizję bycia szczęśliwym i ni chuja nie chcą się ze sobą dogadać. W takim razie czego oczekuję od życia? By w końcu wszystko się we mnie polepiło, taśmę już nawet mam i powoli rozwijam tę rolkę. Ciekawe tylko czy czasu starczy.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.