Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 159 / 12 / 0
Czasem mnie meczy ten stan po benzo, ale brać trzeba bo po skręca.Ale to tylko raz na ruski rok.Zdecydowanie wole być pod wpływem.

Jak jarałem trawę nałogowo ( ciągi ) to już miałem dość po 3-4 latach bo faza to była typowa zamułka i nic nie wyciągałem ciekawego z tripa jak na początku palenia.
Uwaga! Użytkownik Luzing jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / 5 / 0
Mnie też dzisiaj męczyło bycie pod wpływem 225mg tramadolu i 2g paracetamolu %-D
No ale cóż i tutaj paradoks wrzuciłbym ten mix jutro nawet 300mg ale to nie ma sensu z paracetamolem, szkoda wątroby.
  • 1887 / 204 / 0
Załatw sobie Trampka bez parasyfu i problem z głowy

Miałem tak czasami po speedach, żeby tylko dojechać do końca, ale raczej rzadko. Chyba jedyne takie prawdziwe "mam dość" było na gieblu w ciągu. Nie czuło się już prawie w ogóle działania, ewentualnie tylko zmulenie i ogólnie rozumiane zjebanie psychiczne i fizyczne. No ale trzeba było lać, bo skręt wchodził i tak. Przejebane
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 199 / 13 / 0
Ja tak mam na jebanych ketonach. Już przewaga efektów ubocznych, ale nie da się trzymać tego w kieszeni.
  • 1195 / 223 / 32
Uciążliwość bycia pod wpływem? Norma. Poważnie. Ile można! Organizm i psycha szybko domagają się spokoju.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 1305 / 162 / 0
Jedyne co jest uciążliwe w byciu pod wpływem modulatorów GABA i opio to to że rośnie tolerancja i wraz z nią coraz mniej magii z fazy
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 231 / 42 / 0
Hm, czasami też mam takie myśli, że "ileż można dzień w dzień być pod wpływem czegoś"? Jak nie opio, to benzo, jak nie to alkohol czy b-ketony (a najczęściej jakieś ich mixy). Czasami tęskni się za trzeźwością. Tylko, że jak ta trzeźwość faktycznie gdzieś tam przebłyśnie to natychmiast staje się jednak nieznośna. A wtedy szybko coś przypierdolę i przechodzi. :D
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1195 / 223 / 32
I tak w koło Macieju.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.