Ja też biorę opio i bzb i inne @Mordarg
.ale gdy chociaż uslysze coś co w 1% można skojarzyć z sexem czuje że mi kutas staje kwestia hormonów
Opio podnoszą poziom prolaktyny która obniża dopaminę
Wystarczy 1mg kabergoliny na tydzień i ten problem znika
A i aktywny seksualnie ćpun powinien brać proviron/testosteron bo inaczej to nie ma s nsu
Ja zdaje sobie sprawę że nakurwiam leki na wszystko i zdechnę szybko ale wolę żyć na 200% krócej
14 lutego 2021sclero2014 pisze: Dokladnie napisz coś więcej czy robiłeś badania krwi bardziej rozszerzone itp bo sama choroba nie jest przeciwwskazaniem do HTZ.. wiem też mam ciężką chorobę nie nieuleczalna i jestem na HTZ i czekam na to coś: ) ze libido wróci i będą erekcje w najmniej spodziewanym momencie itp . Napisz coś więcej
15 lutego 2021Anabolik pisze:
Opio podnoszą poziom prolaktyny która obniża dopaminę
Wystarczy 1mg kabergoliny na tydzień i ten problem znika
10 marca 2021tutanota1 pisze:Jak to? Można być na HTZ i mieć niskie libido? Czemu tak?14 lutego 2021sclero2014 pisze: Dokladnie napisz coś więcej czy robiłeś badania krwi bardziej rozszerzone itp bo sama choroba nie jest przeciwwskazaniem do HTZ.. wiem też mam ciężką chorobę nie nieuleczalna i jestem na HTZ i czekam na to coś: ) ze libido wróci i będą erekcje w najmniej spodziewanym momencie itp . Napisz coś więcej
15 lutego 2021SimonsYolo pisze: Nic nie biorę. Od ponad dwóch lat czysty (wcześniej na luzie alko, mj, mka, LSD).
Po prostu chodzi o to, że nie mam problemów erekcyjnych. Nie mam problemów z osiągnięciem orgazmu. Od jakiegoś czasu mam problem z chęcią na seks, a od niedawna z całkowitym brakiem takiej chęci. Po prostu mi się nie chce. I to jest mój problem.
Wcześniej po rozpoczęciu terapii na SM, od kiedy zacząłem brać leki, to miałem problemy erekcyjne - zniknęły same. Tak samo z osiągnięciem orgazmu - również zniknęły. Ale kompletny brak ochoty na seks, to tak jeszcze nie miałem.
Co do SM. Czy odczuwasz zmęczenie? Mam trochę inny problem z ciałem niż Ty wywołujący zmęczenie. Biorę na to LDN tj. Low Dose Naltrexone. Pomaga z efektami ubocznymi problemu, które obniżają libido. Wg stron o LDN, LDN pomaga walczyć z SM. Może Cię to zainteresuje. Może pomogło by także pośrednio z libido, tak jak mnie.
Chyba coś sobie w głowie rozwaliłem żarciem tego tyle miesięcy prawie że non stop do 160mg/d
Bije teraz tylko enana 300mg/tyg i nic więcej chodzi o to że jak pojawi się baclofen to jest ogień
A bez to w sumie też nawet podczas przytulania pala od razu staje
Ale nie mam tak wybujałej fantazji i odhamowania
To, że to tylko 300mg nie zmienia, że pewnie masz wysoki estradiol
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.