Ale na dłuższą metę to team alpra jednak. Mam wrażenie, że jest mimo wszystko mniej przypałogenna od innych benzo.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Najbardziej funkcjonalna ale klony też się u mnie o dziwo, sprawdzają w dawkach 2-3mg, tylko moja magiczka wypisze mi każde benzo oprócz klonów, tak wyszło.
04 marca 2021blokowiska666 pisze: Ja wgl nie czuję przyjemności od alpry, ot wrzucona na wkurwie czy stresie pomaga się rozluźnic i tyle.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
04 marca 2021Teabadger pisze: Szkoda, że nie doznaliście objawienia łaski królowej Alpry (miłościwie nam panującej). Wchodzi jak dobry koks, czuję ogromny przypływ energii i euforii. 1 mg i cały dzień z górki, tylko uwaga z pifkiem wieczorem, bo potrafi ukarać za bezczeszczenie benzofazy i sprowadzić do pozycji horyzontalnej na podłodze w kiblu![]()
04 marca 2021rednopacjent pisze: Miałem ostatnio tak dwa razy, że po jednej tabletce Xanaxu ( 0.5mg) miałem mały kacyk, pod wieczór a w drugim przypadku na drugi dzien gdy wziałem wieczorem.
Możliwe aby Alpra powodowała kaca?
Leczę się nia od dawna sporadycznie
Jednak zawsze jest ten " dołek psychiczny " . W tak mikroskopijnych dawkach, nie powinien on być odczuwalny.
Przy dużych, przychodzi ten dołek i nic się nie chce, leżeć i nic nie robić bo jedyne na co mam wtenczas ochotę to oddychanie.
Oczywiście ten "dołek" świetnie się zalecza, kolejną porcyjką, a to chyba wiadomo jak się skończy
Jednak gdyby Relanium robili w dawkach dla ludzi, nie dla chomików to stanął bym pod ciężkim wyborem.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.