W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Skutki uboczne brania sertaliny nigdy nie przeszły?
Teraz czekam 2-4 tygodnie żeby wyczyścić organizm i dopiero będę próbował z Duloksetyną. Najpewniej zacznę w 1-2 tygodniu lutego.
Na pewno byłem o wiele bardziej wyciszony, spokojny. Bardziej zmotywowany i co najważniejsze - przeszły albo po prostu ich nie zauważałem - problemy z pamięcią/ koncentracją/ widzeniem ale co z tego jak po zabraniu się za jakieś zadanie miałem ochotę położyć głowę na biurku i zasnąć.
Brałem jeszcze fluoksetynę przez prawie 2 tygodnie ale to było okropne uczucie.
W sumie działania tego buspironu nie czuję, nawet nie pamiętam, dlaczego mi przepisał, chyba na ciągłe wkurwy, które wcześniej magik chciał niwelować pregabaliną, ale żarłam jej za dużo i nieleczniczo, a rekreacyjnie, więc poprosiłam o coś innego (długo nie brałam nic zamiast pregi, a ten buspiron jakoś od 2-3 tyg. dopiero). Zeszłam właśnie z wenli (parę mcy 225, ostatni miesiąc 150 a od 4 dni 75 i dziś już 0), no i mam przepisany escitalopram. Nie chcę go, bo jak ma mnie nie napędzać to ja pierdolę serdecznie.
Wenla stosowana w/g wskazań lekarza, działała zajebiscie, dobrze się czułam, nawet lekkie wkurwy były spoko, bo to była część całej zabawy. Miałam siłę na wszystko i chciało mi się - praca jedna, druga, szkoła, wyjście z domu, załatwianie rzeczy... Ale codzienne pocenie nocne masakra - mam materac do wymiany po paru miesiącach.
Domyślam się, że po duloksetynie tez tak może być (noradrenalina?).
Czy ona da mi napęd na 4 koła, niczym wenla? Wszystko zniosę, juz chyba nawet te poty, byle nie było lęku i ospałości, "niechcenia". Nawet wyjście do Rossmanna po papier toaletowy ma mnie cieszyć (a tak było po wenli). Żadne wyjałowienie z emocji mi nie straszne, w moim przypadku to zaleta.
02 lutego 2021niewiemczyistnieje pisze: Do sedna facet na energie przepisał mi depratal 30mg *duloksetyna* i fluanxol 0,5mg 50szt. jak przeczytałam oba wątki to tam 70% ludzi na nie, ma straszne, uboki, zmęczenie szokujące, czy ktoś może powiedzieć, które z nich doda energii (powtarzałam to z 3razy, mówiąc, że nie chce asertinu, a z postów wynika, że to to samo?)
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
4 dnia po pierwszej pigule dostałem napadu lęku w środku nocy i otrzymałem hydroksyzynę na noc. Pierwsze efekty zauważyłem po 2,5 tyg. Huśtawka nastrojów, raz lepiej (no w końcu w miarę dobrze (: ) raz gorzej, ale nie gorzej niż przed leczeniem. Po miesiącu już zaczął dominować dobry nastrój, lepsza koncentracja i więcej energii.
Ostatnio jest gorzej, szczególnie z koncetracją. Może to przez samotność. Kiedy mam mocnego doła biorę 2 tab antidolu i 10mg hydroksyzyny i nieźle to pomaga. Ogólnie duloksetyna nieźle na mnie działa ale nie mam porównania.
misspilka :) teraz dostałem dulo, a sama wiesz że jak brałem wenle przez 13 dni to od rana do wieczora byłem senny i napisałaś mi że jak tak było to wenla i tak by nie zmieniła działania i dobrze że odstawiłem (wenle).
Czy myślisz, że po dulo będzie to samo ? gdzieś od jutra zaczynam brać. hmm...
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.