Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
Czy lubicie pic Whisky _?

Czas głosowania minął 17 kwietnia 2007

A co to jest Whisky ?
0
Tak lubie Whisky oraz wszystkie brązowe alkohole............
4
11%
nie pije alkoholu !
1
3%
Lubie Whisky ale nie każde
12
32%
wole tanie winka
2
5%
nie lubie Whisky
6
16%
Nie zawracaj mi dupy takimi pytaniami
2
5%
wole dobrego jointa lub inne rozweselacze
5
13%
głowa mnie po tym boli
2
5%
wole mleko
4
11%

Liczba głosów: 38

ODPOWIEDZ
  • 231 / 41 / 0
Ja łychy nienawidzę. :rzyg: Ikroć wypiłam, to na drugi dzień był kac, często nawet nieadekwatny do ilości wypitego alkoholu.
Po żadnym alko nie mam tak kurewskiego kaca jak po whisky. W zeszłym roku na kwarantannie, nie mając nic innego pod ręką przez 2-3 dni piłam sobie litra Red Label. Ja pierdolę, ból głowy nie do opisania, ból brzucha, sraka, a do tego rzygałam od samego rana do wieczora. Nigdy kurwa więcej.
Do tego totalnie smak mi nie podjeżdża.
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12550 / 2434 / 0
Ja tam bardzo lubię smak łyskacza, ale kac faktycznie jest morderczy. Tylko raz brałem udział w piciu na dużą skalę (Ballentines podstawowy popijany tonikiem o smaku owoców tropikalnych - mega dobrze wchodził) i na drugi dzień byłem pijany jeszcze kilka godzin w pracy.

Od tamtej pory tylko degustacyjnie. W ogóle nie piję już celem upicia się - jedynie dla smaku. Lubię też kolekcjonować alkohole (nie tylko łysky)
  • 2394 / 653 / 0
KUźwa Dobra łycha w formie ON THE ROCKS jest zarypista . Można to sączyć i sączyć. Nazywajcie to gejostwem ale ja lubiałe jeszcze tego whiskacza co się leje na lód wczesniej rozrobić z cukrem żeby było slodkie jak liker wtedy nie ma mowy o zapijaniu. A jak się trzymało wystarczająco długo to lód topniał i się przyjemny drink robił. Ja tylko browarki piję ale taki dobrej klasy whiskacz i to jeszcze z lodem to jest to ;)
  • 12550 / 2434 / 0
Czemu popijanie łiskaczy miałoby być gejowskie : D
Ja bym w życiu nie dodawał żadnego cukru!!!! Przecież nie po to płacę min. 3 x drożej, niż za wódkę, żeby smakować cukier. Mi właśnie ta wytrawność smakuje najbardziej.
Jeśli nie wchodzi Ci łiskacz bez cukru, to pij bourbony - są słodsze. Na pewno z resztą musiałeś pić Jacka Dadniels'a, czy tam JB.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.