Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 867 / 253 / 0
Tak jak napisał Dex, 75 i 150mg to są normalne ilości lecznicze, a nie "bardzo małe"... na tym forum większość użytkowników winduje dawki, bo... taka już ich natura :extasy: Co nie zmienia faktu, że 150 to wcale nie jest "bardzo mało". Szczególnie na ledwo co tydzień brania.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 325 / 38 / 0
A później brakuje tabletek do kolejnej wizyty i trzeba wiadomo...Klasyk. A tak z ciekawości - ile wynosi to windowanie?
A, i w mojej aptece był tylko Linefor. Czy rob to jakąś różnicę? Różnie to jest z tymi generykami.
Discard that delusion. Forget it. Go to Wonderland.
  • 867 / 253 / 0
Zależy od fantazji. Ludzie tu zjadają rekreacyjnie od 300mg do 4g 🙃
Spoko, generyki nie robią różnicy, jadłam chyba z 5 różnych.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 1930 / 191 / 0
Dziewczyna przyjeżdża. Czeka mnie tydzień bez pregaby CT. Ostatnio jadłem 2,7 - 3,3g :płacz:
Take DXM and Be Happy
  • 3455 / 1118 / 0
21 lutego 2021zolpi pisze:
@misspill Masz rację, pregaba ma się nijak do tego jak zatrzymują wodę i metabolizm neuroleptyki. Od paru miesięcy biorę pieprzony ketrel na spanie, bo nawet po morfinie i oxy ciężko mi zasnąć (biorę też tramca). Wszystko mam popieprzone w organiźmie i nie reaguje on jak powinien na konkretne substancje, ewentualnie opiaty po prostu przeciwdziałają skrętowi. Na przełomie kilku ostatnich dni nabrałam mega wody, jakieś 3 dni temu luźno wbijałam się w spodnie, a wczoraj były mega opięte, a nogi jak balony. Jestem przekonana, że to robota ketrelu, bo nie jem wcale dużo, czy nie mam gastrofaz po pregabie. Muszę ogarnąć jakieś leki odwadniające, bo już mam duszności (po wzięciu ketrelu zawsze tak miałam) i siadają mi nerki i serce.
Tak, uznawana za najbezpieczniejszą, a ewidentnie z tendencją do tachykardii w interakcjach kardiotoksyczności. Też masz taki apetyt po kwecie? Ja mogę zjeść max 50mg, inaczej opróżniam w nocy w amnezji całą lodówkę, a kiedy kładę się po baklofenie, zasypiam jakby naturalnie bez tego. Żołądek mam ściśnięty, czasem nie jem trzy dni tylko fajki i kawa, osłona i leki, suple, więcej supli niż jedzenia. Pilnuję się od roku i zwaliłam 12kg, 1kg na miesiąc, to tak zdrowo dość. Teraz podwyższam pregabę i na pewno "policzki" pojebusa się zwiększą. Z pregabą jest tak, że jeśli rzadko stosujesz wysokie dawki - masz skłonność do ostrej gastrofazy po fazie, 10x silniejszej od THC, ale i 10x słabszej od mianseryny, która jest absolutnym kozakiem jeśli wchodzi o wrzucanie kilosów, prawda @blokowiska666? Zjadłam na niej 5 talerzy barszczu ukraińskiego. Gabapentyna też na początku potrafi zamieszać w gastro, większy apetyt niż po predze!

Do pregaby priobiotyk składający się z wielu szczepów bakterii!

21 lutego 2021Demis pisze:
Dziewczyna przyjeżdża. Czeka mnie tydzień bez pregaby CT. Ostatnio jadłem 2,7 - 3,3g :płacz:
Ile czasu jesz pregę w takich dawkach? Może być ostro, pokrzyczysz ją :-D
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 325 / 38 / 0
Wzięłam 450 mg i może trochę podwójnie widzę, troche chwiejnie chodzę, ale pizdą to bym tego nie nazwała. Dorzucę alperkę. Już nie wiem nawet ile dzisiaj jej wzięłam.
Discard that delusion. Forget it. Go to Wonderland.
  • 1930 / 191 / 0
@misspill, od początku grudnia. Wcześniej brałem koło 1g. Potem wskoczyłem na wyższe (dużo) dawki. Ale zdarzało mi się też brać 1,6-1,8 ale głównie to było 2-3g. Ponad to wychodziłem sporadycznie, ale się zdarzało. Jak dziewczyna przyjeżdża w piątek to w sobotę wieczorem już się czuje koszmarnie fizycznie. Psychicznie jest ok, ale może dlatego że duloksetyne biorę. Więc jakby teraz przyjechała na tydzień to będzie masakra pod względem odstawki. Jedyne na co się zgodzi to 300-0-300mg myślisz że to coś pomoże?
Take DXM and Be Happy
  • 510 / 110 / 0
21 lutego 2021Demis pisze:
Nie widzę tego, musisz podżerać po kryjomu.
  • 127 / 18 / 0
Chcialem sie upewnic
Czy to normalne ze w dawkach powyzej 400 mg. wystepuja klopoty z rownowaga ?
Uważaj jak tańczysz :liść:
  • 510 / 110 / 0
Tak
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.