ODPOWIEDZ
  • 398 / 28 / 0
Waże ze 105kg, mam piguły 280mg.
Chce sobie rekreacyjnie samemu zjesc tak o wieczorkiem przy filmie itd. Nie chce się zgnoić, że tak powiem.

Teoretycznie powinienem zjeść połówkę 140mg przy tej masie...ew. jak bedzie schodzic dorzucic 2gą - ale myślę, że może być za mocno...
Czy jeżeli te pigułę 280mg podziele na 4 części po 70mg i zaaplikuje na poczatek jedną ćwiartkę 70mg ew. pozniej kolejne 70mg.....to czy nie będzie za słabo i nie ma to sensu szkoda marnować materiał? Wiadomo chce mniejszą ilość aby nie wyglądać na wystrzelonwego (inny domownik moze się na chwilę zjawić niespodziewanie, a nie chce by poznał, że było coś jedzone), a dwa chce ograniczyć "zjazd" do minimum.

Ogólnie jak dawno nie jadłem piguł/kryształu to czy przy zjedzeniu 2x 70mg (czy nawet 1) lub 2x 140mg (lub 1x140mg) to bede miał jakiś zjazd czy tylko lekko pogorszony nastroj ew. jakies wachania?

p.s.
czy warto aplikowac piguły/kryształ w dupsko? Lepiej gorzej , krocej dłuzej dziala? Może jak lepiej wchodzi to wtedy te ćwiartki by wystarczyły i byłoby to dobrym pomysłem?
  • 778 / 51 / 1
Wczoraj wrzuciłem kryształ po oksykodonie, nie wiem kiedy zasnąłem. Poprostu odlot na wejściu fazy.. tu można było by się tłumaczyć możemy. Ale kiedyś wziąłem tablete 300mg i odleciałem na wejściu fazy, w ciemnym lesie. Obudziła mnie jakaś parka tak to bym mógł nawet zamarznąć. Czy ja rozjebałem sobie coś z serotoniną? Kiedyś jadłem te groszki jak tik taki, a teraz takie numery o.O .. ktoś coś wie, kojarzy?
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 27 / 1 / 0
Ile można walnąć MDMA w krysztale żeby nie zuzylo jakoś dużo serotoniny żeby potem znowu można było zabalowac bez jakichś dużych przerw? Czy nawet przy 1 małej kresce jest zuzywana w duzych ilosciach ? Z góry dzięki za odpowiedzi.
  • 3261 / 927 / 5
Kreska to po pierwsze marnowanie materiału, a po drugie nieokreślona ilość.
Najlepiej jak najrzadziej (raz na dwa-trzy miesiące) i nie przekraczać w sumie 300mg (oralnie) na posiedzenie.
Po tym 5-htp suplementacja i będzie git.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 778 / 51 / 1
@DelicSajko
Wziąłem dziś dla testu dosłownie z 80-100 mg w klamkę, wjazd jest zajebisty bez jaj. Ale trzymało mnie góra 40 minut o tym mówisz?
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 3261 / 927 / 5
To nie MDMA, a jakiś keton. MDMA w nos ledwo kopie, a i tak większość z fazy jest po tym co ci spłynie do żołądka. 40 minut to za krótko o wiele. A 100mg to nawet nie wrzucam, bo ledwo wchodzi %-D
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 778 / 51 / 1
Tak czułem, dorzuciłem póżniej bąbke, która wjechała jak ludzie na promocje do Lidla.
Brajowało mi ciepła, rozlania, a migotanie komór było takie nienaturalne. Trzęsło ekranem we wszystkie strony. Nie spodziewałem się, że to będzie MDMA jak sprawdziłem pierwszy produkt tego vendora, ale powiem szczerze, chyba nie wyrzucę od biedy nawet opierdole to ;d
  • 213 / 20 / 0
Trzęsienie ekranem jest normalne gdy się przegnie, inne aspekty jak uczucie ciepła i zimna oraz akcja serca również mogą wystąpić po MDMA jednak czas działania w twoim przypadku daje do myślenia ( dawkę pomijam bo może jesteś wrażliwy dużo bardziej niż inni)
  • 25 / 2 / 0
Czy na euforyku wychodzi prawda z człowieka czy zupełnie coś innego?
  • 920 / 163 / 0
I to i to
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.