Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy bacopa działa wedlug Ciebie?
1.Tak
26
49%
2.Trochę
15
28%
3.Nie
7
13%
4.Działa ale po czasie.
5
9%

Liczba głosów: 53

ODPOWIEDZ
  • 20 / 1 / 0
Jak dawkujecie bacope żeby poczuć faktycznie ta różnice? Mam ekstrakt z KFD
  • 4 / / 0
Lepszy będzie ekstrakt w tabsach czy herbatka z suszonego zioła?
  • 9391 / 1830 / 2
Jak stosowac susz to wiem ale jak stosowac ekstrakty gto już nie bardzo.
ekstrakty-susze-i-inne-standardy-przecz ... 61823.html
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 5 / / 0
Czy ktoś brał bakope dłużej niż miesiąc/dwa i jest wstanie napisać jak wpływa ona na motywacje? na reddicie 80% tematów o bakopie dotyczy jej negatywnego wpływu na motywacje po dłuższym okresie stosowania
  • 2714 / 513 / 0
Ja brałem pół roku i dłużej. Spadku motywacji (bo zapewne o to pytasz) nie zauważyłem, ale wzrostu również.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 5 / / 0
14 marca 2021UltraViolence pisze:
Ja brałem pół roku i dłużej. Spadku motywacji (bo zapewne o to pytasz) nie zauważyłem, ale wzrostu również.

Dzieki za odpowiedź, a jakie efekty zauważyłeś? o ile jakieś.
  • 9391 / 1830 / 2
Przeciez macie opisane co kupować. 90 proc z Was kupuje jakieś śmieszne ekstrakty i potem narzeka.
Macie susz / cięte ziele a dalej się pchacie w jakieś śmieci.

Druga rzecz - jak macie zamiar odczuć jakieś działanie to odstawcie używki i zmiencie tryb życia a zioła traktujcie jako pomoc a nie jako induktor czy główny napęd.
Wchodzić i głosować
  • 5 / / 0
CUT - nie cytujemy postów bezpośrednio nad swoim, może użyć opcji @ mention. -delicsajko

Wiadomo, ja kupiłem z magicznego ogrodu mielone 50g, zostawiam do naciągnięcia przez 10min, zastanawia mnie tylko jedno, dlaczego wszyscy na reddicie piszą że bacopa spowodowała że nie mają w ogóle motywacji, i stali się "emocjonalni"
  • 9391 / 1830 / 2
18 marca 2021Rovv pisze:
emocjonalni"
Będziemy się martwić jak będzie nie halo.
Jak co daj znać jak działanie.
Wchodzić i głosować
  • 12 / / 0
hej,
ja ma pytanie o Waszą opinię na temat składu takiego specyfiku. Myślicie, że to dobre połączenie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.