Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3901 / 563 / 0
zalezy tez jak kto liczy dzialanie. bo pol godziny euforii to wg mnie dlugo.
ale jezeli do dzialania zaliczać poprawe humoru to wtedy wiadomo sporo dluzej.

to tak samo jak z tolerką.
są goście, ktorzy wzieli raptem ze 20 razy i piszą jak to niby mają tolerkę na 450 czy 600mg i przy tej dawce mają bardzo mocną fazę, a u innych tolerka na 450mg oznacza, ze taka dawka jeszcze cokolwiek działa i mają 10 minut lekkiej fazy.

i tak samo z zaleczaniem skręta.
jedni biorą 50 procent zwyklej dawki i mówią, ze się zaleczają skręta, a dla mnie zaleczanie oznaczalo, ze to minimalna dawka, przy ktorej nie czuje skręta.
i to było ze 20 procent dawki, którą bierzemy.
  • 218 / 14 / 0
O wiele lepsza opcja niż thiocodin, nie ma mdłości, bólu brzucha, lepszy smak, tylko mało tego w paczce.
  • 2392 / 654 / 0
a jakby 700 tego wziąziąsc to co tydzień by waliło tymiankiem z japy ?
Dziwię sie że ten temat jest tak zapomniany przecież to jest praktycznie czysta kodeina z jakimś ziółkiem. Bez żadnej dodatkowej trucizny która ma ograniczyć branie większych ilości...
  • 2392 / 654 / 0
prosze o scalenie

tyle stron a wszyscy piszą co może wywołać takie ziółko jak tymianek najwyzej sraczkę otóż chwila googlowania

' Stosując tymianek należy wiedzieć, że jego nadmiar szkodzi. Zawarty w nim tymol, spożyty w większej ilości, jest trujący. Duże dawki wyciągów z ziela tymianku wywołują nudności, wymioty, zapalenie żołądka, problemy z oddychaniem, białkomocz. Tymol może doprowadzić do uszkodzenia wątroby, nerek, serca i ośrodkowego układu nerwowego, a nawet śmierci. Najbardziej niebezpieczne jest przedawkowanie olejku tymiankowego. '

także chyba lepsze już sulfo
  • 430 / 26 / 0
Syf, ale lepszy niż sulfo jesli chodzi o łągodnośc dla żołądka, chociaż później przez pół nocy odbija sie tym. Najlepiej dać sobie spokój i robić ekstrackje z antidolu do tego acetylocysteina ewentualnie nurofen plus.
  • 119 / 47 / 0
Czy miał ktoś podobne odczucia, iż Neoazarina działała lepiej od minimalnie większej dawki Thiocodinu?
Jestem życiem, które pragnie żyć, pośród życia, które pragnie żyć.
  • 3901 / 563 / 0
lepiej? nie
ale fajnie się to brało. i potem te piękne odbeki
  • 119 / 47 / 0
No mnie np. 100mg Neo w mixie grzeje lepiej niż 120mg Thio w takim samym mixie.
  • 2392 / 654 / 0
Czy wyście przeczytali to co napisałem wgl ?? To można wziąśc max w dawce 450mg na moje 900mg na przykład mogło by już trwale uszkodzić nam organy wewnętrzne lub doprowadzić do nagłej śmierci. W Związku z tym kompletnie nie ma sensu się interesować tym środkiem. Chyba że faktycznie je 200-400mg wtedy tymol się nie uaktywnia i wszystko jest good.
  • 119 / 47 / 0
@Mordark
Ja to biorę tego 100mg w miksie z DHC, tapentadolem, carisoprodolem i czasami trampkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.