28 stycznia 2021gronzola0005 pisze: od jak częstego zażywania mj opłaca się kupić waporyzator? troche uciążliwe jest walenie wiadra za każdym razem, a do bletek nie mam palców, ale z drugiej strony to chętnie nie wydawałbym niepotrzebnie pieniędzy, jeżeli nie ma większej różnicy w czasie przygotowania i przyjemności z zażywania. pale różnie: czasami kilka razy w miesiącu, a czasami mam przerwę półroczną.
edit bo post został zaakceptowany po dodaniu twojego:
Zdrowie to jednak moje największe zmartwienie, jeżeli chodzi o palenie czegokolwiek. Nie chcę się przejechać tak jak mój wujek, który ostatnio zaczął leczenie eksperymentalne, bo już odbyta radio i chemioterapia nie dała oczekiwanych efektów:( Co prawda to z powodu palenia zwykłych fajek, ale nadal.
29 stycznia 2021gronzola0005 pisze: a opłaca się według ciebie kupić tego starry v3? Daje radę?
edit bo post został zaakceptowany po dodaniu twojego:
Zdrowie to jednak moje największe zmartwienie, jeżeli chodzi o palenie czegokolwiek. Nie chcę się przejechać tak jak mój wujek, który ostatnio zaczął leczenie eksperymentalne, bo już odbyta radio i chemioterapia nie dała oczekiwanych efektów:( Co prawda to z powodu palenia zwykłych fajek, ale nadal.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.