Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
248 wrzuciłem do blendera z ziemną przegotowaną wodą niestety blender jest słaby więc nasiona są różnie zmielone mniejsze i większe kawałki wszytko przelałem do kubeczka ze ścianek splukalem resztki powoju i wlałem je do kubka kolor wywaru zielony wsadziłem go do lodówki po odczekaniu 30 minut przeleję przez sitko i wypije jak będzie działać to napiszę
Według was 2 opakowania z znanego sklepu budowlanego po ekstrakcji wodnej będą okej na pierwszy raz dla osoby z ZEROWYM doświadczeniem z psychodelikami?
S&S nocka, kanapa ew. jakaś fajna gierka na komputerze. Nie chce b. mocnego tripa, raczej takiego średniego ale wyraźnie odczuwalnego i przyjemnego
09 lutego 2021WhateVaa pisze: Ma ktoś aktualne info co do aktywności nasion? Chcę przez neta kupić i zastanawiam się co będzie dobrym wyborem. Na jakiejś stronce z nasionami znalazłam tricolor i widzę że jest najpopularniejszy w ciągu ostatniego miesiąca, mimo że obecnie to raczej nie wysiewa się tej roślinki. Jakieś sugestie??
Na moim przykładzie stwierdzam, że te z Castoramy (bodajże verve) są aktywne
Wleciała o wiele za mała dawka (75 nasion) także szału nie było, ale pobudzenie, oczy jak 5zł i lekkie visualsy jak przechodziłem przez ciemny pokój udowadniają, że nasionka są jak najbardziej git ;D
Dodatkowo jak położyłem się w łóżku, zamknąłem oczy to po jakiejś minucie zaczęła formować się niewyraźna twarz i wiem, że zabrzmi to dziwnie ale na ułamek sekundy usłyszałem głośny śpiew.
Jeśli chodzi o gastro sprawy to nie było źle, troszkę ciężko na żołądku i tyle.
Na pierwszy raz poleciłbym raczej okolice 150.
Na następnego tripa planuje 175/200 nasionek co już powinno zabrać mnie w konkretną podróż, ale to jak już poprawi się pogoda, żeby pospacerować po lesie czy coś.
Ps. Spostrzeżenie osoby która pierwszy raz jadła sajko, jedzenie w nocy w pokoju nie ma większego sensu, nie miałem co ze sobą zrobić i skończyło się leżeniem i słuchaniem muzyki przez parę godzin
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.