Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 3406 / 535 / 0
Są za freeko teleporady z wypisanym chociaż jednym lekiem ?
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 380 / 89 / 0
28 stycznia 2021polymerase pisze:
Są za freeko teleporady z wypisanym chociaż jednym lekiem ?
No jak masz ubezpieczenie to są za freeko (przynajmniej migły mi w g oo glach) ale tam raczej lekarze nie będą chcieli zabardzo współpracować bez odpowiedniej histori choroby
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 867 / 253 / 0
28 stycznia 2021yuck0 pisze:
@Up tylko małe paczki, czy większe też? bo opłaca mi się jedynie 200x50 brać, inaczej to się mija z celem płacąc 100zł za wizyte, taniej już wyjdzie na czarno
Ktoś kiedyś pisał w innym temacie na hajpie, że dostał dwie paki Tramalu na gębę i dość łatwo poszło. Kilka innych użytkowników mówiło o podobnych zdobyczach. Myślę że jakbyś się postarał i przede wszystkim trafił na odpowiedniego lekarza to dostałbyś dużą.
Była też historia, że gość powiedział co chce, a lekarz odmówił, w związku z tym typek się rozłączył i dostał smsa, że nie zapłacił. On na to, że nie ma za co - po chwili lekarz odpisał, żeby przelał kasę, to mu wypisze. Za moment e-recepta przyszła na telefon. Jest dużo zdesperowanych, którym najbardziej na hajsie zależy. Ale tak jak mówię - trzeba odpowiednio trafić.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 3406 / 535 / 0
@VladTepes o git, to już bliżej tego co chcę osiągnąć ;\D
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 63 / 2 / 0
Bunondol 0,4mg od jakiego lekarza bez historii choroby najłatwiej ogarnąć ? Kiedyś dostałem od lekarki NFZ od dentystki, ale już jej nie ma. Tramal mnie nie interesuje
  • 867 / 253 / 0
Psychuszka się na mnie dzisiaj wyjebała, wiecie co mi wypisała? 1 op. alpry 0,25 mg %-D No więc dzwonię chwilę później do innej przychodni, w której jestem zapisana do internistki, a tam na początku automatyczna sekretarka mówi mi, że recepty można zamawiać MAILOWO! Napisałam maila z załączonymi pdf-ami starych recept, poprosiłam o więcej alpry i jeszcze SSRI, żeby lepiej to wyglądało. Zobaczymy, co oni na to.
  • 1198 / 142 / 0
Masz problem za 40 zł można dostać receptę na jakie się chce benzo w necie od lekarzy a ty opisujesz swoje zale hehe
  • 867 / 253 / 0
Ale ja mogę mieć też jakie chcę w ciągu 2 dni za darmo, 4 dychy to są już dwa dodatkowe opakowania alproxu %-D tylko nie spotkałam się jeszcze z tym zamawianiem przez maila
  • 867 / 253 / 0
Moje podatki idą na Fundusz, więc wyciskam z niego tyle, ile mogę. It's only right.
  • 1198 / 142 / 0
Przychodnie mają dostęp do konta pacjenta ja mogę zapomnieć o czymkolwiek z takim dorobkiem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.