Nawet nie potrafiłem wtedy opisać dokładnie co mi dolega, mówiłem im że zazylem dopy, a oni nic nie robili.
Ja tam dosłownie umierałem, a nie podali mi nawet głupiej hydroksyzyny o benzo to nawet nie mówię.
Może przez to że byłem w zwykłym szpitalu, a nie w psychiatryku.
Potem wypisali bo już tam wytrzymać nie mogłem i mówiłem że jest ok.
I tak z tym żyłem 8 lat
28 stycznia 2021pomasujplecki pisze:Co sugerujesz?27 stycznia 2021kateordie pisze: Działa. Jeśli czujesz zwarzywienie, masz źle dobrany antydepresant i/lub dawkę. Been there, done that.
Biorę parox, przez miesiąc działala. Potem zwiększyłem dawkę co przestała po miesiącu, dwa tygodnie później skok na 60mg i warzywniak pozostał.
Sertraline próbowałem ale po 3 podejściach po tygodniu odstawiałem bo za bardzo mnie buzowala.
Poczekam jeszcze na tej paroksetynie i zobaczymy. Jak bedzie lipa to odstawiam na lato.
@misspill co o tym sądzisz, i inni userzy ?
Wiecie tak w skrócie to opisałem, ale wiecie o co chodzi, bo kto ma wiedzieć jak nie wy ;d
Pierwszy miesiąc był mega, w drugim było słabo więc zwiększyłem do 40, a w trzecim 60. Pierwsze dwa dni po zwiększeniu były tylko mile a teraz już nie ma nic. Nawet nie mam się jak zabrać za swoje projekty kiedy myślę po co żyje
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.