...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
@vzpe Nie próbowałem, na razie nie mam żadnych leków. Na pewno by pomogło, ale mam świadomość tego, jak może się to skończyć, a tego bym nie chciał.
@7key Fajki na razie zostają, bo już kompletnie bym oszalał, hah. Rozumiem o co chodzi, picie towarzyszyło na każdym kroku, więc teraz wszystko potrafi przypomnieć jak było "zajebiście". Zresztą pierwsza rzecz jaką zobaczyłem rano w kuchni to puste butelki po browarach, więc mój mózg nie musi nawet wyłapywać subtelnych sygnałów, bo ma przed sobą te oczywiste. Ósmy dzień, dzisiaj tragedii nie ma, walnąłbym coś i ręce się trzęsą, ale jest trochę lepiej.
  • 10 / / 0
Wyszło jak zwykle, padłem po 11 dniach. Od tamtej pory chleje cały czas, miałem może dzień przerwy. alkohol już nie pomaga, trzęsie jak skurwysyn nawet po kilkunastu piwach i dwusecie. Dzisiaj rzygalem, ludzie mi mówią, że zrobiłem się żółty. Chyba niedługo będzie po mnie, wreszcie.
  • 244 / 58 / 0
No widzisz i sam wybrałeś rozwiązanie swoich problemów a i tak jebniesz na "koronę", żeby poprawić statystyki i zarobić dla szpitala...
„Bądź światłem sam dla siebie” Budda Gautama
  • 641 / 98 / 0
04 marca 2021Niestetyja pisze:
Wyszło jak zwykle, padłem po 11 dniach. Od tamtej pory chleje cały czas, miałem może dzień przerwy. alkohol już nie pomaga, trzęsie jak skurwysyn nawet po kilkunastu piwach i dwusecie. Dzisiaj rzygalem, ludzie mi mówią, że zrobiłem się żółty. Chyba niedługo będzie po mnie, wreszcie.
Naprawdę chcesz tak zakończyć swój żywot? Jak zrobiłeś się żółty to ostatnie tchnienia Twojej wątroby, nie szkoda zaprzepaścić wszystkiego?
  • 10 / / 0
Jeszcze żyję, oczywiście nadal piłem. Próbuje skończyć kolejny raz, otworzyłem się przed rodzina, ze mam problem z piciem, jestem zapisany do kolejnego psychiatry i mam nadzieje, ze tym razem się uda.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 13:15:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750252452'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...