Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
pol90 pisze: Psychiatrzy ani neurolodzy przeważnie nigdy nie przepisują benzodiazepin.
Hey ho, here we go
Ever so high.
Ja chcępomóc sobie zomirenem w stresującej sytuacji, ale wcześniej muszę zobaczyć jak działaja na mnie różne dawki. Zacznę od 0,5mg, potem wezme 1mg, a na końcu znowu 0,5mg, żeby sprawdzić czy działatak samo jak na początku. Nie chce żeby zdarzyła się taka sytuacja, że jak przyjdzie co do czego to już nie bedę nic czuł. Pzdr!
Jakie są efekty uboczne przyjmowania benzodiazepin? Nie chodzi mi o efekty odstawienia , tylko czy mogą wystąpić jakieś dolegliwości (psychiczne/ze zdrowiem fizycznym) podczas regularnego przyjmowania benzo .. Czy występują tylko przy przyjmowaniu rekreacyjnym , czy także przy leczniczym?? I czy mogą wystąpić jakieś trwałe efekty uboczne , lub trwały efekt po odstawieniu??
pzdr
jak jest z pamięcią krótkotrwałą na ermm dłuższą metę? :) paląc trawę dzień w dzień, mam pewne kłopoty żeby sobie przypomnieć jakieś szczegół z dnia etc. ale boję się, że dodając do tego benzosy konkretnie bym był nieogarnięty.
czyli - biorąc nawet terapeutyczne dawki benzosów, paląc bakę, funkcjonował bym w miarę normalnie, czy pamięć jeszcze bardziej by osłabła? jeżeli tak, to jak bardzo?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.