Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
JWH-307 działało z 2h i było tak słabiutkie (dla mnie działanie na granicy placebo), że dorzucałem je jedynie do AM-2201 (w celu przedłużenia działania, wtedy łącznie działanie zamykało się w 1.5h.
Stare czasy, te kanna miały swoje 5 minut i i tak nie zrobiły furory, od lat nieobecne na rynku. Aktualna generacja syntetyków krążąca na rynku ma bardzo krótki okres działania, a w dodatku jest strasznie przejebanym gównem, na które szkoda marnować zdrowie. SOR nie jest jakąś przesadą, bo dilerzy ów maczan tworzą jakieś chore stężenia, jedynie w pogoni za mocą.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
17 stycznia 2021vzpe pisze:
Pomyliłeś się, poczytaj forum co do kannabinoidów i było takiego jak PB-22 które działało bodajże 6h.
Samo JWH-307 dawno, dawno temu działało ponad 3h.
Każdy wie, że to bullshit kto próbował więcej niż 3 maczan kilka/kilkanaście lat temu.
W tamtym poście pisał, że ,,syntetyki max 30 min", w poście wyżej już sam temu zaprzeczył pomijając to że pierdolnął taką głupotę, lol.
17 stycznia 2021UltraViolence pisze: Aktualna generacja syntetyków krążąca na rynku ma bardzo krótki okres działania, a w dodatku jest strasznie przejebanym gównem, na które szkoda marnować zdrowie.
Kiedy PB-22, BB-22, JWH-307 i 210 były na rynku? 2010-2013, dobrze pamiętam? Od tamtego czasu nieco się zmieniło. Z "klasyków" u vendorów pojawiło się na chwilę obecną jedynie JWH-210, o której wspominasz.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Nie można przyznać się do błędu zamiast iść w zaparte nie mając racji?:)
JWH-210 nie jest "wciąż" dostępne, tylko dopiero. To znacząca różnica, na dobrą sprawę nie wiemy nawet, czy to rzeczywiście jest to "stare" JWH-210, nie widziałem żadnych wypowiedzi na ten temat, nie widziałem badań, wątek też świeci pustkami - ostatnie posty na temat tej substancji w dziale tematycznym są z roku 2012 (nie licząc jednego pytania).
edit: przeniosłem do wątku ogólnego syntetyków, żeby w tamtym temacie nie zrobił się syf.
17 stycznia 2021pawoleh666 pisze: Nie można przyznać się do błędu zamiast iść w zaparte nie mając racji?:)
I nie wiem co masz na myśli przez to ,,dopiero", bo przecież nawet posty w wątku tematycznym są z 2010 z opiniami użytkowników
Sorry za te ,,kilka dyskusji" w tamtym poście, pojebało mi się coś. W jednym z wątków przy dyskusji o dostępności tamtych starych kanna ci chyba pisałem o 5F-SGT-151 i SGT-151, ale w sumie nie pamiętam czy się odnosiłeś do tego później
Wszystko inne mialo zbyt gwaltowne i nie przewidywalne dzialanie.
Nie znam osobiscie zadnej osoby ktora by to palila bez tolerancji no moze takie NM-2201 by przeszlo ale nadal dzialanie jest mocniejsze niz THC.
Nie warto sie bawic w syntetyczne kannabinoidy ani w zadne RC bo nie ryzykujmy i nie oszczedzajmy na zdrowiu.
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/5514.jpg)
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]
Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/f5.large_.jpg)
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu
Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.