@duplo13
Ja ataki paniki i dziwne wkręty po latach jarania zacząłem łapać dopiero.
Podziel się posiłkiem, chamie
21 stycznia 2021visitorQ pisze: Trochę tanio 25zł/gram nawet za dyche. Mogło być maczane w syntetyku.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
21 stycznia 2021duplo13 pisze: To zależy ile on pali tego staffu, jak idzie raz na tydzień to tak może to być atak paniki ale jeśli pali 3-4 razy w tygodniu i do tego wadra to wątpie, że jest to panika.
Chyba, że trafił na porządną zielonkę a przez cały czas palił jakiś słaby syf.
wczesniej po 2 wiaderkach miałem panikę ale nie aż taką, najbardziej zdziwiły mnie te duży oczy, ale może wkręciłem sobie na banie za bardzo + ciągły stres to robi robote haha
właśnie ciężko mi określić czy to jest mocniejsze czyste zioło, czy jakiś spryskany syf, wygląda i pachnie jak zwyczajnie, tylko smak taki inny i to troche mnie zastanawia
chętnie z kimś bardziej doświadczonym bym wymienił się zdaniami bo mam kilka pytań
scalono - delicsajko
21 stycznia 2021DelicSajko pisze: Na moje po prostu atak paniki, może maria za mocna była? https://youtu.be/pEKd6nU1qbo?t=748
Ja po jaraniu często mam "drgawki" z zimna po prostu, stopy i dłonie mam jak z lodu zazwyczaj. A jak ten ziomek twój miał?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.