Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 2807 / 364 / 0
@Marcins96 oczywiście nie czepiam się co robisz ze swoim życiem ( czy ćpasz czy lecisz na SAA ) to twój wybór i nie chcę abyś mnie źle odebrał czy coś.. jeśli chodzi o SAA to one też potrafią uzależnić tak samo jak ćpanie.. sam napisałeś że lubisz mieć coś w krwioobiegu i ze ten stan po teściu itp .. choć z dwojga złego lepiej chyba jednak wybrać sport cwiczenia siłownie jednak to jakaś aktywność do ludzi wyjdziesz itp chodź niestety SAA też potrafią zaszkodzić zdrowiu jak i życiu.. ale jak pisalem twoje Życie twoje zdrowie .
  • 104 / 18 / 0
Myślę, że SAA tak samo wpływają na psychę jak stymulanty. Przecież to zajebiste uczucie dokładać co trening, mieć permanentną erekcję i dobry humor. Jak jesteś na cyklu to tego nie wiesz, ale jak odstawiasz, to poczucie niedosytu każe wrócić. Marcin - zobacz jak łatwo się uruchamiasz, jaki pobudzony w tym wątku jesteś. Osobiście fajnie, że wyszedłeś z dragów i trzymam kciuki za to, żebyś dał sobie radę będąc na offie!
Mistrzu! Jak osiągnąć szczęście?
Nigdy nie spieraj się z ignorantami.
Ależ Mistrzu! Nie mogę się z Tobą zgodzić!
Masz rację!!
  • 2807 / 364 / 0
Dokładnie SAA ma to do siebie ze agresja jest straszna wahania nastrojów itp .. i cały czas na cyklu też być przecież nie można.. jesteś na cyklu OK samopoczucie świetne siła i masa idzie wszystko ładnie pięknie.. ale jak zrobisz przerwę odstawisz to bardzo szybko zobaczysz jak będzie Ci tego brakowało.. pojawi się depresja przygnębienie itp .. tak jak pisze @duch33
  • 244 / 58 / 0
Przecież napisał, że ma zamiar tobić HTZ-a... może wyznaje zasadę, że lepiej szybko a "prosto" niż do końca "na kolanach".
„Bądź światłem sam dla siebie” Budda Gautama
  • 4603 / 2207 / 1
HTZ to co innego niż permanentna bomba na której on w tej chwili jest. Przede wszystkim dawki nie te. Dodatkowo zasadniczo inny cel.
  • 2807 / 364 / 0
Dokładnie HTZ to zupełnie co innego dawki są dobierane przez lekarza indywidualnie do pacjenta i sytuacji itp .. sam jestem na HTZ od 5tygodni więc wiem mniej więcej co i jak.. ale żeby być czy " załapać " się na HTZ trzeba spełniać jakieś wymagania ( badania etc ) badania i ich wyniki są podstawą bo tak o nikt teścia nie przepisze .
  • 244 / 58 / 0
Chodziło mi o stan psycho-fizyczny po zejściu z "bomby"... ze ma zamiar zejść z dawki na HTZ, bez PCT.
Kiedyś 80% dawało bez odbloku omkę i metę... wpierdalało po 5000-6000 kcal i żyją... wiadomo, że niektórym połączenie z "wódą" i "pinglami" zrobiło dziurę w głowie ale duża część to teraz "biznesmeni" czy "celebryci".

"Czasami wolałbym nie wiedzieć
Czasami wolał nie rozumieć
Żyć sobie w hermetycznym świecie
Jak dobrze urodzeni ludzie

Z czasem dochodzą doświadczenia
Nic się nie zmienia sobie patrzę
TO WIEDZA CZYNI NAS SŁABSZYMI
ALBO NAS WZMOCNI NA ZAWSZE"
  • 4603 / 2207 / 1
Czyli taki niby most. Bez planu i perspektywy na dalsze decyzje. Nie wiadomo jakie one będą, kiedy nastąpią, czym się będą charakteryzowały itd. A zastosowany po to, by nie odczuwać tego wszystkiego, co odczuwamy w czasie PCT.
Następnie jak plany powstaną i zostaną zmienione w rzeczywistość, most zamienia się w bombę i jazda dalej z cyklem za 10k;)
  • 244 / 58 / 0
To jego życie... tak sobie wybrał.
Na fajkach też dali ostrzeżenia i zdjęcia... i chyba tylko "błąd statystyczny" przez to zrezygnował z palenia.
Chłopak jest na "bombie"... świat jest przekolorowany... widzi tylko zyski... straty zobaczy jak zmieni życiowe priorytety a może nie zobaczy, bo się nie obudzi któregoś ranka... ale przynajmniej zaśnie "szczęśliwy"
  • 104 / 18 / 0
@sclero2014
jeśli to nie tajemnica, to powiedz ile masz lat i czemu się zdecydowałeś na htz? tak z ciekawości.

co do Marcina, to też mi się wydaje, że tu brak jest myśli przewodniej (nie obraź się - nikt nie chce dla Ciebie źle). cykle warto robić po coś. po to żeby stać na bramkach, wygrywać zawody, przyspieszyć rehabilitację po urazach. powinien być częścią jakiegoś większego planu, a taki cykl: byle więcej, byle mocniej, byle rosnąć nie ma za bardzo sensu. kiedyś trzeba będzie podjąć decyzję "co dalej?" nieuchronnie. popatrzcie na wszystkich topowych kulturystów: albo zdecydowali, zeszli z bomby i wyglądają jak zwykli ludzie, albo nie zdecydowali i zeszli.
Wyjątki, takie jak frank zane można policzyć na palcach jednej ręki.
Zdrowia i rozwagi!
Mistrzu! Jak osiągnąć szczęście?
Nigdy nie spieraj się z ignorantami.
Ależ Mistrzu! Nie mogę się z Tobą zgodzić!
Masz rację!!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.