Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 665 / 173 / 0
19 stycznia 2021Nerwuseq pisze:
Zdecydowanie masz rację że ta metoda redukuje takie doznania ale też nie do końca bo jak za dużo zwapujesz przez ten sprzęcik sativy to też tętno może ci wywalić trochę. Ostatnio zażywam metodą start na 180° i co kilka zaciągnięć zwiększam o 5° na końcu jeszcze biorę 221° żeby zużyć do końca jest dobrze
Jest zasadnicza różnica pomiędzy używaniem, a nadużywaniem. Jeśli tak ci wali tętno to oznacza, że przedawkowujesz. Rozumiem, że używasz ze względów leczniczych? Powinieneś więc mieszać mniejsze ilości z CBD tak by uzyskać najlepszy efekt terapeutyczny przy znikomych skutkach ubocznych dla twojego organizmu. W jakim celu zażywasz takie ilości w dodatku takiej mocnej 20%? Po CBD też będzie ci się znacznie lepiej spało. Co innego rekreacyjnie wtedy faktycznie chodzi tylko o to by jak najcięższą bombę spuścić sobie na głowę nie oglądając się na uboki.
  • 473 / 29 / 0
Niska tolerka malo wapuje o 400mg to caly dzien a ja potrafie to ogarnac bez benzo w chwile dlatego powinieniem mieszac sative 22 z A ja leczniczo rekreacyjnie tak szczerze i mi zbytnio T U boki nie przeszkadzają a w Polsce ciężko konopie indyjskie które zawierają dużo 20 ktora relaksuje mnie zawsze a cbd uzywalem rozne rodzaje zadzialo lekko 2 razy na mnie a uzywalem wiele Też czasami zażywam za dużo kofeiny oraz spalacze tłuszczu takie tabletki jeszcze kreatyna. I o jakich Parano jak mówimy wszystko przychodzi po dosłownie 5 min albo trzech jak zmieniłam tok myślenia na jakiś Wesoły i się w czuję łatwo się wczuć pod wpływem konopi i tętno spada bo oddycham nosem wtedy
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2021 przez Nerwuseq, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
To prawda po wielkopolsce rozprowadzili trefny towar, hasz i ganje. Wygląda i pachnie 1:1 jak dobry temat , a efekt popierdolony
  • 473 / 29 / 0
Ale mi cieplutko i tak spokojnie po indicy 20proc kocham to rafal tetmo 75 ja wiem co robie ... :)) No i dodam że ciśnienie krwi zawsze po konopiach mam książkowe czasami bywało tak że przed zażyciem konopi miałem wyższe a po konopi miałem już książkowe nawet jak tętno było około 100 to zawsze ciśnienie było książkowo Już bardziej mi przeszkadza fakt że mnie oczy pieką trzeba dużo kropli użyć nawilżających albo że trzeba wyjść do sklepu czy coś a jest się pod wpływem i kurwy będą się gapić a reszta to tam chuj ponieważ mam ciśnienie 125 na 75 i tętno 75
scalono - delicsajko
kontynuuję temat czy zna ktoś jakiś dobry przepis na jakieś pyszne ciasteczka z marihuana jak to zrobić żeby to wyszło żeby było smaczne i żeby nic się nie zmarnowało z roślin bo aż się buzia cieszy na myśl o takich smakołykach. Aha nie wiem czy to normalne siedzę i rozmawiam z dziewczyną na skypie w samych majtkach ona też w samych majtkach ona pali zioło A Java puje jest zajebiście gadam z nią na ludzie bez zająknięcia się żadnego z panem na twarzy
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 810 / 142 / 0
19 stycznia 2021Nerwuseq pisze:
Aha nie wiem czy to normalne siedzę i rozmawiam z dziewczyną na skypie w samych majtkach ona też w samych majtkach ona pali zioło A Java puje jest zajebiście gadam z nią na ludzie bez zająknięcia się żadnego z panem na twarzy
Tak to normalne, powiedz jej żeby zdjęła majtki będzie jeszcze fajniej.
  • 473 / 29 / 0
Jakby bylo mnie stac to bym wapowal grama dziennie bo mnie to trzyma przy zdrowiu a policja oddala trawke Kaliemu wielki czlowiek z rapera :D
  • 7 / / 0
siemano
na początku zaczne od tego, że nie wiem gdzie to napisać, dlatego pisze tu
a więc, ostatnio miałem naprawdę bardzo dziwny stan po jaraniu, walnąłem 2 wiaderka tyle co zawsze w sumie i na początku było spoko (normalny stan jak po ziole), ale po jakimś czasie zaczęło się. Oglądałem telewizję czyli to zazwyczaj robię po paleniu i nagle gdy się poruszyłem (podniosłem ręke) ogarnął mnie lęk, strach jakaś paranoja, poprostu wiedziałem że coś jest nie tak. Dodam jeszcze ze słyszałem o tym dopie z Polski. Wracając, usiadłem na łóżku, poczułem bicie serca ale dwa razy mocniejsze niż normalne i teraz się zaczęła masakra. Jako ze mam kwarantanne, nie mogłem wyjść do ziomka na wiaderko i przyjebaliśmy na skypie (ten sam temat). On też napisał ze cos nie tak, napisałem ze ledwo zyje i wgl i nie odpisywał, więc pomysłałem ze to jest to zioło co zabija, sam się poczułem jakbym umierał, podszedłem do lustra i zobaczyłem że mam powiększone oczy co mnie jescze bardziej zaniepokoiło, cały czas było mi raz ciepło raz zimno, chodziłem chyba z 20 minnut po pokoju w kółko próbowałem sie uspokoić. Jak już ten stan troche zszedł zrobiło mi się megaa zimno ubrałem bluze i wskoczyłem pod kołdre i po chwili tak jakbym miał drgawki, ale opanowywałem to i nie było jakiś mega dużych drgawek (podobne do skurczu nóg i rąk), nie wiedziałem co robić, chciałem zadzwonić do tego kolegi ale nie odbierał, wiec zdzwoniłem do zaufanej osoby i pogadałem z nią chyva z 30 minut i się uspokoiłem już w miare dobrze bylo. Jak rozmiawiałem z tą osobą to miałem uczucie jak po mega mocnej emce (chciało mi się z nią gadać ale to co mówiłem nie miało za duzo sensu). no i po tym telefonie przejrzałem telewizje i zasnąłem. Na drugi dzien jak wstał wszystko dobrze było, a ziomek odpisał.
I tu jest moje pytanie czy to rzeczywiście jest syntetyk? Co to wgl za substancja może być? Na koniec dodam że zioło kupiłem za niską cene 25zł ale wziąłem 10g, więć pomyslałem ze chyba git będzie. No to tyle z opowieśći, czekam na odpowiedź. pozdro z fartem
  • 3232 / 914 / 5
Na moje po prostu atak paniki, może maria za mocna była? https://youtu.be/pEKd6nU1qbo?t=748
Ja po jaraniu często mam "drgawki" z zimna po prostu, stopy i dłonie mam jak z lodu zazwyczaj. A jak ten ziomek twój miał?
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 74 / 4 / 0
To zależy ile on pali tego staffu, jak idzie raz na tydzień to tak może to być atak paniki ale jeśli pali 3-4 razy w tygodniu i do tego wadra to wątpie, że jest to panika.
Chyba, że trafił na porządną zielonkę a przez cały czas palił jakiś słaby syf.
  • 21 / / 0
Możliwe, że była to mocna mj, jak pisze kolega wyżej, raczej nie był to syntetyk, ponieważ wylądowałbyś na sorze. Syntetyki trwają bardzo krótko, 30 do 60 minut. Dwa wiadra pod rząd też swoje robią.
Zablokowany
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.