Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 74 / 4 / 0
@jezus_chytrus
Co robisz z przytopowymi liśćmi? Ja je zamoczyłem w alko a następnie tym alko oblałem topy. Np. 5G liści wypłukane alkoholem, następnie tym alkoholem zwilżam 1G kwiatów. Moc większa, smak troche gorszy ale z bongusa to niema znaczenia.
  • 12789 / 2475 / 0
Zrobiłem tzw. Green Dragon'a, ale nawet nie testowałem - na spirytusie, to się nie zepsuje.

No fatalnie wygląda ta 7-ka (jakościowo i ilościowo) i nawet brak kawy niewiele pewnie by zmienił. Czasem jednak takie kocmołuchy potrafią nieźle działać więc nie należy oceniać po wyglądzie (choć naturalnie wygląd też się liczy, bo przecież świadczy o zbiorach).
Jak się pozbyć kawy, to nie mam pojęcia. Ja bym próbował wypłukać w wodzie i potem temat wysuszyć. Jednak jeśli topy są klejące, to wszystkiego może nie udać się pozbyć.
Swoją drogą zabawna akcja (oczywiście nie dla autora :))
  • 3245 / 623 / 0
albo w jakimś szczelnym sitku powytrząsać
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 389 / 28 / 0
18 stycznia 2021jezus_chytrus pisze:
Jednak jeśli topy są klejące, to wszystkiego może nie udać się pozbyć.
Jak w ogóle to o czymś świadczy jeśli topy są właśnie tak jak napisałeś klejące?
Pewnie odpowiada za to żywica której pewnie duża ilość świadczy o dużej ilości THC?
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12789 / 2475 / 0
Niekoniecznie. Lepkie świadczy raczej o świeżości i prawidłowym obejściu się po ścięciu i przechowywaniu. Mój plon z 2019 jest do tej pory zajebiście lepki i zasypanie go kawą to by była katastrofa : )
  • 3245 / 623 / 0
kiedyś był patent dilerski ze skórką pomarańczy w pojemniku bo wtedy towar jest cięższy od lekkiego nasiąknięcia,
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 13 / 0
Słyszeliście coś niby ze po wlkp chodzi jakiś lewy temat, który niby wyglada i pachnie 100% dobrze a to jakiś dop?
  • 389 / 28 / 0
To nie ma co słyszeć tylko kup testy z https://sklep.sin.org.pl lub https://www.protestkit.eu i sam sprawdź.
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2087 / 346 / 0
18 stycznia 2021mlodyraja pisze:
Słyszeliście coś niby ze po wlkp chodzi jakiś lewy temat, który niby wyglada i pachnie 100% dobrze a to jakiś dop?
z ciekaowści kojarzysz jak działa i smakuje?
@ up ale w tych sklepach nie ma odczynników na mj więc raczej nie pomogą.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 3 / / 0
Słyszałem, że to na całą Polskę, rzekomo kilka osób w śpiączce i nawet zgon. Trzeba czekać na więcej informacji
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.