Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 977 / 221 / 0
08 stycznia 2021Redvvine pisze:
Brał ktoś ostatnio feni z ekstraktów? Po 5 miesiącach przerwy praktycznie nie poczułem w ogóle działania, dawki od 1 do 4g. 5 miesięcy temu leciałem w ciągu, ale nie przekraczałem nigdy 2g / dzień. Zastanawiam się czy dalej mam tolerkę czy to po prostu wałek.
Ciekawe. Biorę od nich fenibut ponad pół roku i nigdy się nie zawiodłem, ostatnio kupowałem w połowie grudnia przed świętami i wszystko było ok. Myślę że wałek dałoby się rozpoznać, bo proch jest bardzo charakterystyczny. Mocno sypki, błyszczący się proszek, żrący (można chociażby sprawdzić wciągając do nosa albo podać sobie podjęzykowo jeśli ktoś jest odważny), bardzo łatwo rozpuszcza się w wodzie i ma charakterystyczny gorzko-cytrynowy smak.
  • 2538 / 215 / 0
@Redvvine feni z ekstraktów jest denny jak muł w bajorze. Wybrakowane działanie, wyjatkowo siada na flaki, ma dziwny chemiczny posmak. Koło dobrego fenibutu to nawet nie stało. Jedyny fenio z allegro warty uwagi to SnS reszta można kibel szorować.
  • 512 / 56 / 0
Dokładnie SNS nie tyra tak flaków i reszty organizmu i ma dużo lepsze działanie.
  • 17 / 1 / 0
IMHO kiedyś Feni od nich był bdb, ale teraz po kilku próbach stwierdzam że coś na pewno jest nie tak. Albo z Feni albo ze mną :pacman:
Uwaga! Użytkownik Redvvine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 977 / 221 / 0
Nabyłem z ciekawości fusion, co do działania na razie się nie wypowiem, bo wziąłem ostrożnie tylko 1g i nie spodziewam się żadnych efektów, ale rozmontowałem kapsułkę i wysypałem proch, wygląda w porządku, natomiast po wrzuceniu tego do szklanki wody zmętniała i pozostawiła nierozpuszczalny osad (trochę jak te multiwitaminy do rozpuszczania w tabletkach). Czyżby jakiś wypełniacz który nie do końca chciał się rozpuścić? Gdy wsypywałem fenibut z innego źródła do szklanki ten momentalnie rozpuszczał się w wodzie na zero, woda była klarowna i tylko po smaku można było poznać że coś w niej jest.
  • 241 / 31 / 0
@Fruktoza rzeczywiście coś w tym jest poza fenibutem, bo za nic nie rozpuszcza sie w pełni. Działanie jednak jest dobre, szczególnie dorzutki zdają sie wyraźniej działać, ostatnio troche zaszalałem i wrzuciłem 2g rano i na wieczór dorzuciłem 1g i nie dość że dzialanie sie przedłużyło to wjechało z taką mocą że leżało sie po prostu bosko, rozluźnienie mięśni, błogostan psychiczny :* W sns dorzutki nie działały przynajmniej na mnie.
  • 52 / 6 / 0
Na opakowaniu nie ma przypadkiem pełnego składu?
  • 977 / 221 / 0
Są "other ingerdiens", maltodekstryna, gelaktyna, dwutlenek tytanu, FD&C RED3 (erytrozyna z tego co sprawdziłem),E129. Myślałem że te będą dotyczyły samej budowy kapsułki, a nie tego co w środku, ale może rzeczywiście któryś z tych składników dodatkowo tam ląduje
  • 512 / 56 / 0
Fusion jest dobry, mam tego 5 paczek na zapas xd ale SNS jest lepszy ze wzeględu jak już pisałem o tych flakach i reszcie.

Przyszła mi paczka z BPC-157, to cudo całkowicie nieweluje zjazd po fenim :D:D W dodatku regeneruje żołądek, kości, urazy i inne ten peptyd to cudo. Tylko drogo wychodzi :pacman:

Przyspieszenie regeneracji tkanek oraz w okresie rekonwalescencji po kontuzjach oraz zabiegach operacyjnych
W okresach intensywnego obciążenia treningowego organizmu
W celu zmniejszenia stanów zapalnych
Pomocniczo w zaburzeniach trawienia, wchłaniania oraz refluksie żołądkowo-przełykowym
Regeneracja przewodu pokarmowego oraz odbudowa śluzówki żołądka, zniszczonej nadużywaniem alkoholu oraz NLPZ
Pomocniczo w chorobach neurodegeneracyjnych

Ktoś tu pisał że ma zniszczony żołądek i flaki, może mu się przyda : )
  • 3362 / 349 / 0
@Dodelijke powiedzmi, skad wiesz ze to nie placebo? Jakie dawki fenibuta jadles ze BPC ci niweluje "zjazd" (a raczej efekty odstawienne).
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.