Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1290 / 367 / 0
Na lotnisku juz za bramkami. Nie bylem jeszcze w kolejce, ale szukam po kieszeniach czy cos jest i wyciagam sredniego topka, ale mocny byl w huj. To mialem paczke szlugow i zrobilem sobie blancika (blant to w oryginale wlasnie z papierosa) i sciagnalem w 4 buchach i szluga wyjebalem. A zeby nie bylo widac dymu to niby cos z plecakiem robilem i sie zaslonilem, nastepnie buch i wydmuch do chusteczki (malo mi uszu po kilku razach nie rozpierdolilo). Topek byl tak mocny, ze jak stalem juz w kolejce, to bylo jak na kwasie i w ogole spoko sie lecialo.
  • 12774 / 2470 / 0
28 grudnia 2020ZX pisze:
(blant to w oryginale wlasnie z papierosa)
Żródło? : )
  • 1290 / 367 / 0
28 grudnia 2020jezus_chytrus pisze:
28 grudnia 2020ZX pisze:
(blant to w oryginale wlasnie z papierosa)
Żródło? : )
https://en.wikipedia.org/wiki/Blunt_(cannabis) tu pisza ze oryginalnie chodzilo o cygaro z ziolem.

Ale w niektorych angielskojezycznych krajach blantem tez sie okresla papierosa z dodatkiem ziola.
  • 133 / 17 / 0
Na wycieczce szkolnej przed wejściem do muzeum Auschwitz-Birkenau. Kurwa ale byłem obsrany jak trzeba było przejsc przez bramkę i wyjąć wszystkie rzeczy z kielni, z tego co pamiętam to towar i lufe skitralen do buta xD
Uwaga! Użytkownik SINMAIN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12774 / 2470 / 0
Liście tytoniu po cygarze to jednak coś innego, niż tutka po papierosie : )
Nie neguję, że niektórych krajach może coś takiego funkcjonować, ale to chyba jednak nie jest oryginalna wersja : ) Tylko o to mi chodziło.
  • 13 / / 0
Jarałem na mroźni ryb, przy -30, pośród mintajów, mirun i dorszy. A potem razem wszyscy popłynęliśmy na kebsa.
  • 33 / 4 / 0
u notariusza i to z notariuszem
Uwaga! Użytkownik texacoco jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 357 / 47 / 0
W gimnazjum w łazience, zjarałem 2 lufki, najarałem się jak szmata, poszedłem do domu a na całym piętrze jebało skunem. Oczywiście mnie na następny dzień ścigneli, ale ja nic nie wiem %-D
Tak to rzadko pale.
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 50 / 10 / 0
Na Powązkach hash w dzień Wszystkich Świętych. Dobry klimacik.
  • 845 / 259 / 0
Ostatnio u jakiegoś księdza na chacie z jego chłopakiem. Tak, to na klatce schodowej w awaryjnym wyjściu w podziemiach jakiegoś dworca, w kapliczce przydrożnej bongo bo padało i trzeba było szybko działać...
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.