Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
P.S. znajdywałem sporo niejasnych i często sprzecznych odpowiedzi na to pytanie, więc proszę o zrozumiałą odpowiedź.
Kalkuluje się cenowo ? Czy lepiej np celować w grzyby, LSD? No bo szałwię to niestety wykluczam z listy.
"Rutyna to rzecz zgubna "
24 grudnia 2020Jagang8 pisze: changa kupiona u popularnego vendora z Polski z dark netu. Ja pierdole, potężny trip na granicy bad tripu, na szczęście działanie szybko osłabło. Paliłem ze zwykłej lufki szklanej, wziałem dwa buchy, drugi większy natychmiast po wydechu zacząłem widzieć wszędzie fraktale, zacząłem wszędzie dostrzegać symbole, jakby razem ze mną w pokoju przebywał ktoś jeszcze, demon czy chuj wie kto. W tej chwili zaczął się bad trip, ale szybko przeminął. Przed changą wziąłem 2cb (~6h wcześniej) i wypiłem 5 piw. alkohol pewnie osłabił pamięć, bo w twej chwili pamiętam jedynie strzępy tripu, ale prawdopodobnie też ocalił mnie przed potężnym bad tripem. Kilka dni temu wziąłem średnią dawkę LSD, więc nawet jeżeli miałem tolerkę, to jedna niepełna lufka całkowicie wystarczyła do tripu.
Sam niedawno sie ostro przejechałem jak chciałem robić "głupoty" pod jej wpływem, moment dała mi do zrozumienia, że nie z nią te numery i zeszło mi na bad tripa i to naprawde nieprzyjemnego...teraz mam wrażenie, że się zafoszyła ;) i ponownie muszę budować dobrą relację z tripa na trip od mniejszych dawek gdzie naprawdę było już pięknie i podnosiłem dawki, każde tripowanie było wesołe przyjemne, wysoko świadomościowe, po stronie "dobra".
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.